Αθλητισμος

Ο Ζιλέ και οι άλλες μεταγραφές που έρχονται

Φτάνει στην Αθήνα ο Βέλγος χαφ για τον Ολυμπιακό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
367024-758961.jpg
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports

Λίγο οι ρεβάνς των ευρωπαϊκών Κυπέλλων και οι κληρώσεις, λίγο το σαββατοκύριακο, έφεραν πίσω τις μεταγραφικές υποθέσεις του Big 4 του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όμως από σήμερα, όλες σχεδόν οι ομάδες φορτσάρουν για την περαιτέρω ενίσχυσή τους ενόψει της νέας σεζόν.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού αποφάσισε να κάνει ακόμα ένα χατίρι στον προπονητή Μπέσνικ Χάσι και φέρνει σήμερα στην Αθήνα τον Γκιγιόμ Ζιλέ. Πρόκειται για έναν 33χρονο κεντρικό μέσο που τα τελευταία χρόνια έπαιζε στη Ναντ και θα συμπληρώσει το πολυπληθές παζλ των «ερυθρόλευκων» στη μεσαία γραμμή.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες στην απόκτηση του αριστερού μπακ Γκάμπριελ Σίλβα και ίσως να μην καταφέρει να κάνει αυτή την προσθήκη στο ρόστερ του, τη στιγμή που εντείνει τις προσπάθειες να αποκτήσει τον σέντερ φορ Πούκι και έναν εξτρέμ, που θα έρθει για να παίξει βασικός στα ματς με την Μπιλμπάο.

Στον ΠΑΟΚ μπορεί να «καίγονται» για έναν στόπερ και έναν κεντρικό χαφ πρώτης γραμμής, εντούτοις το μεγαλύτερο βάρος έχει πέσει στις διαπραγματεύσεις για την επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Τέλος, η ΑΕΚ θα κάνει κι αυτή 2-3 μεταγραφές, αλλά δεν φαίνεται να βιάζεται ιδιαίτερα, υπό την έννοια ότι πρώτα πρέπει να φύγουν παίκτες σαν τον Γιόχανσον και τον Πατίτο και μετά να αντικατασταθούν. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ