Αθλητισμος

Τι θα γίνει με τον Νεϊμάρ;

Κάθε ώρα, στην κυριολεξία, αλλάζουν τα δεδομένα για τη φυγή του ή όχι από την Μπαρτσελόνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Drone shows earthquake damage on island of Kos

Εδώ και μερικές μέρες, το νέο σίριαλ του καλοκαιριού είναι ο Νεϊμάρ και το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο ίδιος φέρεται να μην θέλει να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, όπου θα είναι στη σκιά του Λιονέλ Μέσι, και οι Γάλλοι είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα 222 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας του για να τον αποκτήσουν!

Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά, όπου κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί. Ακόμη και πολύ έγκυρα ΜΜΕ μεταδίδουν συνεχώς αντικρουόμενες ειδήσεις, αφού τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς.

Ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα, ενώ φαίνεται πως κλειδί στην όλη υπόθεση είναι ο πατέρας του παίκτη. Πριν από μερικές μέρες πήγε στο Παρίσι για να μιλήσει με την Παρί, ενώ τα ξημερώματα είχε ραντεβού με τους ανθρώπους της Μπάρτσα στο Νιου Τζέρσεϊ.

Οι Καταλανοί προετοιμάζονται στις ΗΠΑ και στο χθεσινό φιλικό με τη Γιουβέντους (2-1), ο Νεϊμάρ αγωνίστηκε βασικός και μάλιστα πέτυχε ένα από τα πιο εντυπωσιακά γκολ της καριέρας του, ντριμπλάροντας σχεδόν όλη την ιταλική ομάδα!

Αν αυτό ήταν το τελευταίο του γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, θα το μάθουμε σύντομα. Πάντως, όρκο δεν παίρνει κανείς. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ