Αθλητισμος

Με Παρτιζάν ο Ολυμπιακός

Οι Σέρβοι απέκλεισαν την Μπούντουτσνοστ και ετοιμάζονται για δύο μεγάλες μάχες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
364341-753570.jpg
EUROKINISSI

Όπως αναμενόταν, η Παρτιζάν Βελιγραδίου θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρωταθλήτρια Σερβίας πήρε 0-0 από την Μπούντουτσνοστ στην Ποντγκόριτσα, διαφυλάσσοντας έτσι το 2-0 του πρώτου ματς, ένα σκορ που της έδωσε την πρόκριση.

Δίχως να έχουμε δει τον Ολυμπιακό σε επίσημα παιχνίδια για να τον κρίνουμε, οι Σέρβοι δείχνουν αρκετά βατοί σαν αντίπαλος, καθώς δεν εντυπωσιάζουν. Βέβαια, τα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι ειδικών συνθηκών, λόγω της αντιπαλότητας που έχει καλλιεργηθεί.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς του Ερυθρού Αστέρα (μεγάλος και μισητός αντίπαλος της Παρτιζάν), ενώ οι οπαδοί της προσεχούς αντιπάλου των «ερυθρόλευκων» έχουν… κολλητιλίκια με αυτούς του ΠΑΟΚ!

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, η ΟΥΕΦΑ αναμένεται να απαγορεύσει σήμερα τη μετακίνηση φιλοξενούμενων οπαδών, όμως έτσι λύνεται το… μισό πρόβλημα. Διότι πολύ εύκολα ΠΑΟΚτζήδες θα συμπαρασταθούν στην Παρτιζάν στο παιχνίδι της Σερβίας, ενώ αναμένονται και οπαδοί του Ερ. Αστέρα στη ρεβάνς του «Καραϊσκάκη».

OI ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ