Αθλητισμος

Η Μίλαν, η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Αστέρας Τρίπολης (video)

Πώς εμπλέκεται η ελληνική ομάδα στην υπόθεση του θαυματουργού τερματοφύλακα Ντοναρούμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
362064-749315.jpg
EPA/MAURIZIO DEGL'INNOCENTI

Μετά από έναν μήνα σκληρών διαπραγματεύσεων, όλα δείχνουν πως το παιδί-θαύμα του ιταλικού ποδοσφαίρου, ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μίλαν.

Ο 18χρονος τερματοφύλακας έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο και εξέφρασε την επιθυμία να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό ακριβώς προώθησε και ο πανούργος ατζέντης του Μίνο Ραϊόλα, ώσπου μετά από εκβιασμούς, ο Ιταλός θα μείνει στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Τα μεσάνυχτα, οι δύο πλευρές συμφώνησαν στα 6.000.000 ευρώ τον χρόνο για πενταετές συμβόλαιο, με την υποσημείωση ότι μπήκε και ρήτρα πώλησης. Αν η Μίλαν δεν συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο παίκτης θα κοστίζει 50 εκατ. ευρώ. 

Αν η Μίλαν λαμβάνει μέρος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, τότε το κόστος θα διπλασιάζεται. Άρα, το όνειρο του μικρού να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν σβήνει, απλά μετατίθεται για του χρόνου.

Για να πειστεί ο Ντοναρούμα να ανανεώσει, η Μίλαν του έκανε μια σειρά από χατίρια. Ένα απ’ αυτά αφορούσε την απόκτηση του μεγάλου αδερφού του Τζανλουίτζι, του Αντόνιο. 

Ο πρεσβύτερος Ντοναρούμα είναι κι αυτός τερματοφύλακας και αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης. Από το… πουθενά καλείται να γίνει μέλος σ’ ένα από τα κορυφαία κλαμπ στην Ιταλία, απλά και μόνο για να έχει παρέα ο μικρός αδερφός.

Από την υπόθεση αυτή, η ελληνική ομάδα θα βγει κερδισμένη κατά 500.000 ευρώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ