Αθλητισμος

18μηνος αποκλεισμός σε πρωταθλήτρια τζούντο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
36137-78529.jpg

Με ποινή 18μηνου αποκλεισμού από πρωταθλήματα και αγώνες τζούντο τιμωρήθηκε η πρωταθλήτρια Ιουλιέτα Μπουκουβάλα, από την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο.

Η Ομοσπονδία στην ανακοίνωσή της αναφέρει πως η αθλήτρια κατά τη διάρκεια του πανελλήνιου πρωταθλήματος στους Αγίους Θεόδωρους Κορινθίας διέκοψε τη διαξαγωγή των αγώνων και παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο για ώρα, εξύβρισε τους διαιτητές και προέβη σε σχόλια κατά των συναθλητών που αντιτίθονταν στις αρχές του Φίλαθλου Πνεύματος.

Η Μπουκουβάλα, η οποία στέφθηκε το Δεκέμβρη πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία των 57 κιλών, αρνείται όλες τις κατηγορίες σε συνέντευξή της στο NovaΣΠΟΡ FM. Υποστηρίζει πως τα μέλη του συλλόγου της πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία διάρκειας ενός λεπτού για απόφαση που αφορούσε ένα συναθλητή τους. Δηλώνει πως θα προσφύγει στο ανώτατο δικαστήριο και κατηγορεί την Ομοσπονδία Τζούντο πως μεροληπτεί εναντίον της.

Εκτός από τον αποκλεισμό της Μπουκουβάλα από πανελλήνια- διασυλλογικά πρωταθλήματα, διεθνείς αγώνες και διεθνή πρωταθλήματα, ποινές αποκλεισμού επιβλήθηκαν και στο σύλλογο ΟΤ Νέας Φιλαδέλφειας με τον οποίο αγωνίζεται, στον προπονητή του συλλόγου Μιχαήλ Παυλή και στον παράγοντα του σωματείου Γιώργο Μπουντάκη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ