Αθλητισμος

Με συγκρατημένη αισιοδοξία ξεκινά ο Παναθηναϊκός (Video)

Ο Αλαφούζος εμφανίστηκε και αρχίζουν να κινούνται τα μεταγραφικά των «πράσινων» 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
360736-747023.jpg
Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Συνήθως, οι πρώτες προπονήσεις των ομάδων δεν παρουσιάζουν κανέναν ενδιαφέρον, ούτε για τους δημοσιογράφους ούτε για τον κόσμο. Όμως, στον φετινό Παναθηναϊκό τα πράγματα είναι διαφορετικά. Μετά τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο Κορωπί, εκεί που θα μαζευτούν σήμερα οι παίκτες του «τριφυλλιού», λίγο πριν αναχωρήσουν για την Ολλανδία όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Μάρκους Μπεργκ δεν κλήθηκε να παραστεί και όλα δείχνουν πως θα πάει στην Αλ Αϊν έναντι 2-2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Αντίθετα, ο Μολέντο πρέπει να πάει παρότι είναι κι αυτός στην αναμονή για πώληση.

Το Σάββατο, ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τον διαβεβαίωσε πως φέτος δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις στις πληρωμές και ότι μπορεί να προχωρήσει το μεταγραφικό του πλάνο. Χωρίς τον παραιτηθέντα Νίκο Λυμπερόπουλο, το «τριφύλλι» αναζητά νέο τεχνικό διευθυντή (Μιλοβάνοβιτς, Νταμπίζας, Αντωνίου, Φύσσας οι υποψήφιοι), αλλά ως τότε ο Ουζουνίδης θα ασπαστεί τις προτροπές του Λυμπερόπουλου.

Έτσι, από μέρα σε μέρα θα κλείσει ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός Όμρι Αλτμάν και θα ακολουθήσει ο Κολοβέτσιος που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, για την άμυνα.

Οι καλύτερες στιγμές του Άλτμαν:

Θεωρητικά, ο Παναθηναϊκός θα κάνει γύρω στις δέκα μεταγραφές, όπως επιθυμεί ο προπονητής του, αρκεί βέβαια να κρατήσει ο Αλαφούζος τις υποσχέσεις του. Άλλωστε, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ πρέπει ως το τέλος της εβδομάδας να ξεχρεώσει τους πάντες από την προηγούμενη σεζόν. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ