Αθλητισμος

Για συναινετικό διαζύγιο ΠΑΟ - Μπεργκ

Και σε άλλες αποχωρήσεις υπολογίζουν στον Παναθηναϊκό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
360201-746112.jpg

Έτοιμοι να τα βρουν ο Μάρκους Μπέργκ με τον Παναθηναϊκό και ο παίκτης να φύγει αφού φέρει κάποια χρήματα στην ΠΑΕ, εμφανίζονται τις τελευταίες ώρες οι δικηγόροι των δύο πλευρών. 

Οι νομικοί του Παναθηναϊκού συζητούν με μεγάλο νομικό γραφείο της Μαδρίτης που χειρίζεται την υπόθεση του Σουηδού και το οποίο πριν λίγες μέρες είχε στείλει επιστολή με την οποία ζητούσε άμεσα τα δεδουλευμένα του ποδοσφαιριστή πριν καταθέσει την προσφυγή του στην επιτροπή επίλυσηςοικονομικών διαφορών της ΕΠΟ. Το πράσινο κλαμπ είχε αποκρύψει την λεπτομέρεια αυτή. 

Όπως διαρρέεται, οι συζητήσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο και Πέμπτη ή Παρασκευή ο ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει για την Αλ Αϊν των Ηνωμένων  Αραβικών Εμιράτων. Μάλιστα, ο ίδιος ο Μπεργκ βρίσκεται πάλι στην Αθήνα για να διευκολύνει όσο γίνεται την κατάσταση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα αθλητικών εφημερίδων, ο τεχνικός σύμβουλος Νίκος Λυμπερόπουλος έχει ξεκινήσει την ανεύρεση αντικαταστάτη με μπάτζετ γύρω στις 600 χιλιάδες ευρώ, για την περίπτωση που ο Σουηδός πουληθεί γύρω στα 5 εκατομμύρια ευρώ. Όμως ένα τέτοιο ενδεχόμενο θεωρείται απίθανο αφού οι Άραβες δεν δίνουν προς το παρόν περισσότερα από 2 εκατομμύρια, έχοντας ως σύμμαχό τους την άμεση ανάγκη του Παναθηναϊκού για ρευστό και την επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει. 

Στον Παναθηναϊκό, πάντως, κάνουν τον προγραμματισμό τους υπολογίζοντας και σε νέες αποχωρήσεις, με πρώτους πιθανούς υποψήφιους τον Μολέντο και τον Καρέλη. 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ