Αθλητισμος

Ρεαλιστική υπεροχή: ξανακέρδισαν για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις ημέρες οι Μαδριλένοι τη Μπάρτσα

Για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις ημέρες (καθώς προηγήθηκε το εμφατικά 3-1 μέσα στο Κάμπ Νόου στο Κύπελλο), η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε την Μπαρτσελόνα, αυτή τη φορά μέσα στο Μπερναμπέου με 2-1 για την 26η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Μια νίκη που είναι περισσότερο γοήτρου, αφού η διαφορά από την πρωτοπόρο μπορεί να μειώθηκε, ωστόσο βρίσκεται στους 13 βαθμούς και η «βασίλισσα» παραμένει στην 3η θέση, πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
35921-78213.jpg

Για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις ημέρες (καθώς προηγήθηκε το εμφατικά 3-1 μέσα στο Κάμπ Νόου στο Κύπελλο), η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε την Μπαρτσελόνα, αυτή τη φορά μέσα στο Μπερναμπέου με 2-1 για την 26η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Μια νίκη που είναι περισσότερο γοήτρου, αφού η διαφορά από την πρωτοπόρο μπορεί να μειώθηκε, ωστόσο βρίσκεται στους 13 βαθμούς και η «βασίλισσα» παραμένει στην 3η θέση, πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 6' με τον Μπενζεμά, ο Μέσι ισοφάρισε στο 18' και ο Σέρχιο Ράμος έδωσε στο 82' τη νίκη στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο. Στην εκπνοή του αγώνα αποβλήθηκε για διαμαρτυρία ο Βίκτορ Βαλντές, καθώς οι «μπλαουγκράνα» φωνάζουν για πέναλτι του Σέρχιο Ράμος στον Αντριάνο στις καθυστερήσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ