Αθλητισμος

Tiger Woods: Αγνώριστος μετά τη σύλληψη για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών (εικόνες)

«Δεν ήμουν μεθυσμένος», εμμένει ο άλλοτε παίκτης φαινόμενο του γκολφ  

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
356611-738892.jpg
EPA/PALM BEACH COUNTY'S SHERIFF

Δεν σχετίζεται με το αλκοόλ η σύλληψη του Tiger Woods, όπως διαβεβαιώνει το κοινό ο ίδιος ο παίκτης του γκολφ, κάποτε το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Αμερικανός γκόλφερ συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας και ασκήθηκε σε βάρος του δίωξη για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών. Ο ίδιος επιμένει ότι φταίει η «αναπάντεχη αντίδραση μιας φαρμακευτικής αγωγής που του χορήγησε γιατρός».

«Αντιλαμβάνομαι τη σοβαρότητα της πράξης μου και αναλαμβάνω την ευθύνη των ενεργειών», είπε ο Tiger Woods.

Tiger Woods

Στο μεταξύ, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του Woods τραβήχτηκαν στο τμήμα. Ο άλλοτε παίκτης φαινόμενο στα γκαζόν του γκολφ δείχνει εξαντλημένος, αξύριστος και τελείως απεριποίητος. Αργότερα ο Αμερικανός αφέθηκε ελεύθερος.

«Θέλω ο κόσμος να μάθει ότι η σύλληψη δεν σχετιζόταν με κατανάλωση αλκοόλ. Δεν περίμενα ότι το μίγμα των φαρμακευτικών αγωγών θα με επηρέαζε τόσο πολύ», είπε ο γκόλφερ. Ο 41χρονος αθλητής ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά του, τους φίλους του και τους φαν του.

Η καριέρα του Woods έχει πάρει την κάτω βόλτα εδώ και αρκετό καιρό. Η τελευταία φορά που κατέκτησε έναν Major τίτλο ήταν το 2008, ενώ έχει να νικήσει σε οποιοδήποτε τουρνουά από το 2013.

Tiger Woods

Όλα τα προβλήματα έχουν ξεκινήσει μετά το χωρισμό του από την Έλιν Νορντεγκρεν το 2010. Από τότε φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τον αλκοολισμό, ενώ παράλληλα έχει περάσει την πόρτα του χειρουργείου τρεις φορές λόγω τραυματισμού στη μέση. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ