Αθλητισμος

Τα ποδοσφαιρικά μηνύματα αλληλεγγύης για την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ

Τι ανέφερε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
355685-737081.jpg
EPA/SERGEY DOLZHENKO

Ποδοσφαιρικές ομάδες με μηνύματά τους, εκφράζουν θλίψη αλλά και τη τη συμπαράστασή τους για την τραγωδία στο Μάντσεστερ, μετά την τρομοκρατική επίθεση στο «Manchester Arena», σε συναυλία της Αριάνα Γκράντε.

Στο λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Twitter αναφέρεται σχετικά: «Είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι από τα τρομερά γεγονότα χθες το βράδυ στο Manchester Arena. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι προς όλους τους πληγέντες». 

Την ίδια ώρα, ο προπονητής της ομάδας, Ζοζέ Μουρίνιο, σχολίασε: «Είμαστε όλοι πολύ λυπημένοι για τα τραγικά γεγονότα χθες βράδυ. Δεν μπορούμε να πάρουμε το μυαλό μας και την καρδιά μας από τα θύματα και τις οικογένειές τους. Εχουμε μία δουλειά να κάνουμε και θα ταξιδέψουμε στη Σουηδία για τη δουλειά αυτή. Είναι κρίμα που δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε με τη χαρά που έχουμε πάντα πριν από μεγάλους αγώνες. Γνωρίζω, έστω και μετά από λίγο καιρό εδώ, ότι ο κόσμος του Μάντσεστερ θα βγει ενωμένος».

Από τη μεριά της, η Μάντσεστερ Σίτι επίσης μέσω twitter, στο ίδιο πνεύμα, υπογράμμισε: «Οι σκέψεις και οι προσευχές μας εδώ στη Μάντσεστερ Σίτι είναι με τους πληγέντες από τα φρικιαστικά γεγονότα της χθεσινής νύχτας».

O Αγιαξ, αντίπαλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον αυριανό τελικό της Στοκχόλμης στο Γιουρόπα Λιγκ, έστειλε το δικό του μήνυμα, μέσω twitter: «Από το Άμστερνταμ στο Μάντσεστερ με αγάπη. Οι σκέψεις μας είναι στα θύματα και τους αγαπημένους τους». 

Από την Ιταλία ανάλογα μηνύματα έφτασαν από Ίντερ και Μίλαν. «Είμαστε κοντά στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην πόλη του Μάντσεστερ και στα παιδιά της, σε μία στιγμή μεγάλου πόνου», έγραψε η Ιντερ . «Μείνετε δυνατοί στο Μάντσεστερ! Όλες μας οι σκέψεις είναι με τα θύματα και όλους όσους επηρεάζονται από τα χθεσινά γεγονότα», ανέφερε η Μίλαν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ