Αθλητισμος

Οριστικό: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αγόρασε τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ποιες θα είναι οι πρώτες του κινήσεις στη βρετανική ομάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
354946-735835.jpg
ΑΠΕ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανήκει και τυπικά στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με το BBC, η αγγλική Football League ενέκρινε το αίτημα και με δεδομένη τη συμφωνία με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, η βρετανική ομάδα περνά στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανήκε για πέντε χρόνια στον Φαουάζ αλ Χασαβί. Τον Ιανουάριο, αμερικανικό fund επιχείρησε να μπει «σφήνα» στη συμφωνία, καταθέτοντας πρόταση για τις μετοχές των Λονδρέζων. Η συμφωνία, ωστόσο, δεν επιτεύχθηκε, με

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε δηλώσει για πρώτη φορά επισήμως ότι υπάρχει συμφωνία για την αγορά της Νότιγχαμ Φόρεστ, διευκρινίζοντας πως «και 100 Νότιγχαμ να πάρουμε, ο Ολυμπιακός θα προηγείται και θα είναι πάνω από όλα και όλους».

Σε δηλώσεις του στο BBC, ο νέος ιδιοκτήτης του λονδρέζικου συλλόγου, ανέλυσε το «μανιφέστο» του, δηλαδή τον σχεδιασμό και τους στόχους για το επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα είπε: 

- Να επανέλθει η σταθερότητα στο κλαμπ και να την επαναφέρουμε στα υψηλά στάνταρ που ανήκει, στην ελίτ της Premier League.

- Δεν δίνω ποτέ υποσχέσεις, μόνο πραγματοποιώ, τόνισε

- Θα δουλέψουμε βάσει των οικονομικών κανόνων της EFL, για να στηρίξουμε τον προπονητή.

- Θα επιλέξουμε έναν συμβουλευτικό σώμα για τους οπαδούς, που θα συνδέεται με τους οπαδούς και ένα συμβούλιο για την ομάδα νέων, εκπρόσωποι των οποίων θα συμμετέχουν στη διοίκηση.

- Θα μειώσουμε την τιμή του εισιτηρίου για να παραμείνουν στο γήπεδο οι οπαδοί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ