Αθλητισμος

Όλοι αγαπάνε τον Τότι

Εκτός από τον προπονητή του που χαλάει το χατίρι του κόσμου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
353283-732618.jpg
EPA/MATTEO BAZZI

Ως γνωστόν, στο τέλος της σεζόν ο Φρανσέσκο Τότι θα σταματήσει το ποδόσφαιρο, σε ηλικία 40 ετών. Αξιαγάπητος στη συντριπτική πλειονότητα των Ιταλών φιλάθλων, την Κυριακή αποθεώθηκε στο "Σαν Σίρο", στο παιχνιδι της Ρόμα με τη Μίλαν. 

Οι οργανωμένοι οπαδοί των γηπεδούχων σήκωσαν πανό που έγραφε "Αποτίουμε φόρο τιμής στον αντίπαλο Φραντσέσκο Τότι", ενώ φώναξαν και το όνομά του ρυθμικά, παρότι η ομάδα τους έχανε με το βαρύ 4-1.

Ο κόσμος ζητά απεγνωσμένα να δει έστω και για λίγο τον Τότι να παίζει μπάλα, αλλά ο προπονητής του έχει διαφορετική γνώμη. 

Η Ρόμα παλεύει να πάρει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν υπολογίζει τον βετεράνο επιθετικό. 

Πρόσφατα ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους και... εξερράγη: «Δεν τον βάζω καθόλου, ο κόσμος με βρίζει. Τον βάζω αλλαγή στο τέλος και όλοι λένε πως δεν του δείχνω σεβασμό. Γιατί κανείς δεν βλέπει ότι η ομάδα έχει έξι σερί νίκες και πάει τέλεια; Αν ήξερα πως θα δεχόμουν τέτοια πίεση, δεν θα αναλάμβανα τη Ρόμα». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ