Αθλητισμος

Σε αυτές τις φανέλες θα βρείτε σαμπουάν και πίτσες σε τιμή ευκαιρίας! (εικόνα)

Η ομάδα – σούπερ μάρκετ της Βραζιλίας  

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
348939-724131.jpg

Σε ένα τελείως νέο επίπεδο πέρασε η χορηγία και το μάρκετινγκ στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Η ομάδα της 4ης κατηγορίας Φλουμινένσε ντε Φέιρα μετατράπηκε σε κινούμενη διαφήμιση σούπερ μάρκετ και κάθε φανέλα έχει την τιμή της και την προσφορά της.

Η καινοτόμα Φλουμινένσε στους αριθμούς που βρίσκονται στην πίσω πλευρά της φανέλας πρόσθεσε τις τιμές διάφορων προϊόντων, ενώ στο πάνω μέρος δεν αναγράφεται το όνομα του παίκτη αλλά του προϊόντος, όπως σαμπουάν ή πίτσα. Η τιμή της φανέλας είναι ακριβέστατη καθώς γράφει ακόμη και τα λεπτά!

Έτσι ο επιθετικός Φερνάντο Σορμπάλ δεν έχει πια τη φανέλα με το 10, αλλά τη φανέλα με το 10,98, όσο δηλαδή κοστίζει η πίτσα στο τοπικό σούπερ μάρκετ που έχει αναλάβει τη χορηγία της ομάδας. Ο διευθυντής μάρκετινγκ της ομάδας χαρακτήρισε την ιδέα «απαραίτητη» διότι η Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Βραζιλίας δεν βάζει το χέρι στην τσέπη για να στηρίξει τις ομάδες των μικρών κατηγοριών. «Το ποδόσφαιρο δεν είναι πολύ γενναιόδωρο με τις μικρές ομάδες σε ό,τι αφορά τη χορηγία. Δεν φτιάχνεται μια καλή ομάδα χωρίς χρήματα», είπε ο διευθυντής του μάρκετινγκ της Φλουμινένσε. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ