Αθλητισμος

Αποκλεισμός-αυτοκτονία για τον Ντόρσεϊ

Με πρωτοφανή τρόπο έχασε το Όρεγκον του Ελληνοαμερικανού γκαρντ (video) 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
347890-722089.jpg
GODUCKS.COM

Μεγάλη ευκαιρία να πάει στον τελικό του κολλεγιακού πρωταθλήματος μπάσκετ έχασε το πανεπιστήμιο του Όρεγκον, του οποίου ηγείται ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Στον δραματικό ημιτελικό με τη Νορθ Καρολάινα, οι «πάπιες» έχασαν 77-76, «κλωτσώντας» δύο φορές την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη.

Στα τελευταία έξι δευτερόλεπτα, έκαναν δύο φορές φάουλ για να σταματήσουν τον χρόνο και να διεκδικήσουν την νίκη ή την παράταση. Οι αντίπαλοί τους, τους έκαναν δώρο χάνοντας δύο ζευγάρια βολών, όμως το Όρεγκον έχασε ισάριθμες βολές το ριμπάουντ και κατά συνέπεια την πρόκριση.

Ο Ντόρσεϊ, ο 21χρονος γκαρντ της εθνικής Ελλάδος, σημείωσε 21 πόντους, αλλά δεν ήταν σε καλή βραδιά, παρότι η επίδοσή του μοιάζει πολύ καλή. Η Βόρεια Καρολίνα ήξερε τις ζημιές που μπορεί να προκαλέσει ο Ελληνοαμερικανός και είχε πάνω του έναν παίκτη να τον κυνηγά σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου!

Τελείωσε το πρώτο μέρος με τέσσερις πόντους, ενώ στο δεύτερο βρήκε χώρο, ευστόχησε σε τρία τρίποντα και εκμεταλλεύτηκε τα φάουλ που του έκαναν οι αντίπαλοι, πετυχαίνοντας 12/12 βολές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ