Αθλητισμος

Ο νέος Ανρί είναι καλύτερος από τον... κανονικό!

Ο Κιλιάν Μπαπέ ετοιμάζεται για μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων στα 18 του

341981-718242.jpg
Αργύρης Ευθυμιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Escalator accident at Hong Kong shopping mall leaves 17 injured

Παίκτη σαν τον Τιερί Ανρί δύσκολα θα ξαναέβρισκε η Μονακό. Ηταν τόσο το ταλέντο, η φινέτσα και η ικανότητα του παλαίμαχου Γάλλου επιθετικού, που εδώ και 20 χρόνια αποτελεί μέτρο σύγκρισης. Προ τριετίας μάθαμε για τον Μαρσιάλ, που όντως έχει το ίδιο στιλ με τον Ανρί, αλλά όταν έκανε τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έδειξε πως δεν είναι ποδοσφαιριστής του ίδιου επιπέδου. 

Ο Κιλιάν Μπαπέ είναι διαφορετική περίπτωση. Διαθέτει όλα τα στοιχεία με τον διάσημο συμπατριώτη του, συν τη δύναμη. Δεν είναι τόσο ντελικάτος, αλλά είναι ένα "τανκ" εντός αγωνιστικών χώρων, κι ας πρόκειται για περιφερειακό επιθετικό. 

Τρεις μήνες αφού έκλεισε τα 18 του χρόνια, ο Μπαπέ αποτελεί την επόμενη πανάκριβη πώληση που θα κάνει η Μονακό, αφού όλες οι ομάδες λίγο-πολύ τον θέλουν στο ενεργητικό τους. Μετρά ήδη 19 γκολ φέτος, έκανε ντεμπούτο με την εθνική Γαλλίας και τον έμαθαν άπαντες στα δύο παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ. 

Είτε το καλοκαίρι είτε του χρόνου αναμένεται να κάνει εννιαψήφια μεταγραφή, σε κάποιον πολύ μεγάλο σύλλογο. Ηδη η Μάντσεστερ Γ. ψήνεται να εκτιαμιεύσει περί τα 110.000.000 ευρώ, παραπάνω απ' όσα έδωσε για τον Πογκμπά δηλαδή, ώστε να κάνει δικό της τον πιτσιρικά. 

Χθες, μάλιστα, όλως τυχαίως ο Ανρί ρωτήθηκε να πει τη γνώμη του για τον Μπαπέ. Απάντησε λακωνικά, αλλά κατατοπιστικά: "Ο-λα-λα"... 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ