Αθλητισμος

O «Βασιλιάς» Λεμπρόν κινδυνεύει με αποκαθήλωση (video)

Μαζί με τους Καβαλίερς διανύουν καθοδική πορεία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Vettel Wins 2017 Australian Grand Prix | Race Highlights

Οι πρωταθλητές του ΝΒΑ, Κλίβελαντ Καβαλίερς, μέχρι πρότινος έδειχναν πως θα ξεκινούσαν την υπεράσπιση του τίτλου τους από την "pole position" της Ανατολής. Εχοντας δηλαδή την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας, μέχρι τους μεγάλους τελικούς. Ακριβώς όπως και πέρυσι.

Όμως, τα πράγματα δείχνουν να στραβώνουν για τον Λεμπρόν και την παρέα του. Τέσσερις ήττες στους έξι τελευταίους αγώνες έχουν φέρει την ομάδα στη δεύτερη θέση της Ανατολής πίσω από τους φοβερούς και τρομερούς Μπόστον Σέλτικς. 

Ουδείς μπορεί να εξηγήσει την καθίζηση των πρωταθλητών. Ο Τζέιμς γκρινιάζει εδώ και μήνες προς τη διοίκηση για διάφορους λόγους, το προπονητικό τιμ αναζητά τρόπους ανάκαμψης και δεκάδες άρθρα έχουν γραφτεί στις ΗΠΑ τις τελευταίες μέρες, και κανείς έγκριτος και γνώστης δημοσιογράφος δεν μπορεί να βγάλει άκρη. 

Τα ξημερώματα, το Κλίβελαντ συνετρίβη από τους Σαν Αντόνιο Σπερς με 103-74, προς το φινάλε αποχώρησε τραυματίας ο Λεμπρόν με Τζέιμς από αγκωνιά στην πλάτη και η εσωστρέφεια γιγαντώνεται ενόψει του κρίσιμου φινάλε της κανονικής περιόδου και των πλέι οφ. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ