Αθλητισμος

Άντονι Ντέιβις: All-Star ρέκορντμαν με 52 πόντους (video)

Ο MVP και νικητής του All-Star Game υπόσχεται 100άρα του χρόνου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
341251-709679.jpg
Bob Donnan - Pool/Getty Images/IDEAL IMAGE

Ουίλτ Τσάμπερλεϊν, κάνε στην άκρη. Μετά από 55 χρόνια το ρεκόρ του All-Star σέντερ δεν ισχύει πια. Φρόντισε για αυτό ο Άντονι Ντέιβις των Νιου Ορλίνς Πέλικανς, ο οποίος ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του All-Star Game πετυχαίνοντας το εκπληκτικό σκορ των 52 πόντων! Στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ οι παίκτες παίζουν άμυνα με τα μάτια, διότι αυτό που προέχει είναι το σόου και η διασκέδαση. Ωστόσο, οι 52 πόντοι του Ντέιβις που οδήγησαν τη Δύση σε μια εντυπωσιακή νίκη επί της Ανατολής με σκορ 192-182, ήταν κάτι το ασύλληπτο, καθώς έσβησε από το χάρτη το ρεκόρ που κρατούσε από το 1962 με 44 πόντους σε All-Star Game o Ουίλτ Τσάμπερλεϊν.

Ο All-Star Άντονι Ντέιβις ανακηρύχθηκε MVP και μάλιστα μέσα στο σπίτι του: τη Νέα Ορλεάνη. «Ήταν απίστευτο. Αυτό ακριβώς ήθελα να κάνω. Να βγω MVP για αυτό το κοινό, για αυτήν την πόλη. Αυτό το βραβείο σημαίνει πολλά για μένα», είπε ο 23χρονος power forward.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης στη μεγάλη βραδιά του NBA ξεχώρισαν επίσης οι Ράσελ Ουέστμπρουκ και Κέβιν Ντουράντ, οι οποίοι θύμισαν κάτι από το παλιό καλό τους εαυτό, τα 12 καρφιά του Αντετοκούνμπο, τα οποία ήταν «περισσότερα από τα σύμφωνα του ονόματός του», όπως είπε ένα σχολιαστής, ενώ τέλος ο μεγάλος ΛεΜπρον Τζέιμς έγινε ο πρώτο παίκτης που έχει σκοράρει 300 πόντους στην καριέρα του στα All-Star Games του NBA.

Η όρεξη του Άντονι Ντέιβις άνοιξε και υποσχέθηκε του χρόνου να πάει για την 100άρα.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ