Αθλητισμος

Ο Γιάννης «Greek Freak» Αντετοκούνμπο MVP της Ανατολής την ημέρα των γενεθλίων του (video, εικόνες)

Μια διάκριση που κερδίζει για δεύτερη φορά στην καριέρα του στο NBA

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
332843-689924.jpg

Σε πολυτιμότερο παίκτη της εβδομάδας που πέρασε (28/11-4/12) στην Ανατολική Περιφέρεια του ΝΒΑ αναδείχθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος οδήγησε την ομάδα του, Μιλγουόκι Μπακς σε τρεις στις τρεις νίκες. Πρόκειται για μια διάκριση που ο Έλληνας φόργουορντ, γνωστός κι ως «Greek Freak», κερδίζει για δεύτερη φορά στην καριέρα του στο NBA. Η πρώτη διάκριση είχε έρθει τον Φεβρουάριο του 2015 και ήταν η πρώτη φορά που παίκτης τον Μπακς κέρδιζε τον τίτλο του MVP της εβδομάδας.

Στις αναμετρήσεις απέναντι στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, και δύο φορές απέναντι στους Μπρούκλιν Νετς, ο Αντετοκούνμπο είχε κατά μέσο όρο 24.3 πόντους, 10 ριμπάουντ, 6.3 ασίστ και 3.67 κλεψίματα (πρώτος στη λίγκα). Απέναντι στους Καβαλίερς του ΛεΜπρον  πέτυχε 34 πόντους.

Γιάννης «Greek Freak» Αντετοκούνμπο

Προς τιμήν του Έλληνα παίκτη, ο οποίος γίνεται σήμερα 6 Δεκεμβρίου 22 ετών, οι Μπακς δίνουν στους φαν της ομάδας τη δυνατότητα να δουν από κοντά το «Greek Freak» κατεβάζοντας την τιμή των εισιτηρίων στα 22 δολάρια για τις δύο επόμενες αναμετρήσεις με Σικάγο και Κλίβελαντ. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ