Αθλητισμος

ΛεΜπρον Τζέιμς: Είμαι με την Χίλαρι

Θα χτίσει πάνω στην κληρονομιά του καλού μου φίλου, Μπάρακ Ομπάμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
326289-673457.jpg
EPA/DAVID MAXWELL

Ο «Βασιλιάς του NBA» και σούπερ σταρ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, ΛεΜπρον Τζέιμς , ανακοίνωσε δημόσια την Κυριακή ότι θα στηρίξει την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου. Ο διάσημος μπασκεμπολίστας έκανε τη δημόσια τοποθέτηση στην ιδιαίτερη πατρίδα του Οχάιο και δεσμεύτηκε να βοηθήσει την υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος να κερδίσει στην εν λόγω αμφίρροπη πολιτεία.

«Εάν κάτι μου έμαθε το μπάσκετ είναι ότι μόνος κανείς δεν φτάνει στην επιτυχία. Χρειάζεται συλλογική προσπάθεια για να φέρουμε την πραγματική αλλαγή», δήλωσε ο ΛεΜπρον.

«Υποστηρίζω τη Χίλαρι επειδή θα χτίσει πάνω στην κληρονομιά του καλού μου φίλου, Μπάρακ Ομπάμα. Πιστεύω σε αυτά που έκανε ο πρόεδρος Ομπάμα για τη χώρα μας και υποστηρίζω τη δέσμευσή της να συνεχίσει την κληρονομιά αυτή. Όπως εγώ και το ίδρυμά μου, έτσι και η Χίλαρι είναι μια πρωταθλήτρια για τα παιδιά και το μέλλον τους. Για πάνω από 40 χρόνια δουλεύει για να βελτιώσει τα δημόσια σχολεία, να αυξήσει την πρόσβαση στην περίθαλψη, να υποστηρίξει νοσοκομεία παίδων και πολλά περισσότερα... 

Οι πολιτικές και οι ιδέες που μας χωρίζουν δεν είναι η λύση. Πρέπει όλοι να είμαστε μαζί - ανεξαρτήτου χρώματος στο δέρμα. Και η Χίλαρι δίνει το μήνυμα της ελπίδας και της ενότητας, που χρειαζόμαστε», συμπλήρωσε ο Αμερικανός σταρ του NBA. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ