Αθλητισμος

Παραολυμπιακοί: Χρυσό μετάλλιο και ρεκόρ για τον Μιχαλεντζάκη στην κολύμβηση

Αφιέρωσε το μετάλλιο στην αδελφή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
324643-669539.jpg

O Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, χάρισε στην Ελλάδα ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο 17χρονος αθλητής τερμάτισε πρώτος στα 100μ πεταλούδα S9, σε χρόνο 59.27 επίδοση που αποτελεί και νέο Παραολυμπιακό ρεκόρ. 

Μεταξύ άλλων ο νεαρός αθλητής δήλωσε μετά την μεγάλη του νίκη: «Δεν πίστευα ότι μπορώ να κάνω μια τόσο μεγάλη επίδοση, η οποία μάλιστα να είναι και παραολυμπιακό ρεκόρ. Δεν πίστευα ότι θα κέρδιζα. Ήθελα απλά ένα μετάλλιο, ανεξαρτήτως χρώματος. Το ρεκόρ ήρθε επειδή είχα καλή ψυχολογία και καλή υποστήριξη από τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου, τον γιατρό μου, τον φυσιοθεραπευτή μου και όλους όσοι είναι δίπλα μου. Αυτοί οι άνθρωποι δεν περίμεναν να πάρω μετάλλιο για να έρθουν να μου πουν συγχαρητήρια».

Επίσης είπε πως «ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχω κάνει. Ο πατέρας μου θα είναι τρελός από τη χαρά του και αγχωμένος. Ελπίζω να τον έκανα ευτυχισμένο. Ανυπομονώ να γυρίσω πίσω στους φίλους μου γιατί μου έχουν λείψει αρκετά. Να κερδίσουμε το χαμένο μας χρόνο. Περιμένω το μετάλλιο που κέρδισα απόψε να το δείξω πρώτα στην αδελφή μου και μετά σε όλους όσοι θα με περιμένουν στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης κατά την επιστροφή μου».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ