Αθλητισμος

ΕΠΟ: 5 + 1 παραιτήσεις, έκτακτο ΔΣ και δρομολόγηση εκλογών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
323987-667653.jpg

Πέντε παραιτήσεις που έγιναν, μια ακόμα (αλλά κορυφαία) που αναμένεται σήμερα, ένα έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο και η δρομολόγηση των εκλογών για τα τέλη του Οκτώβρη είναι οι ραγδαίες εξελίξεις που δείχνουν την αλλαγή σκηνικοού στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ), όπου η πλευρά του Ολυμπιακού μοιάζει ν΄αποδυναμώνεται, προς όφελος της συμμαχίας ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, που φαίνεται να έχουν την επίνευση του κ. Κοντονή. 

Λεπτομερέστερα:

  • Παραιτήθηκαν από το ΔΣ της ΕΠΟ πέντε μέλη, αφού παραπέμπονται στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση βτης "κάρτας υγείας"
  • Σήμερα Παρασκευή αναμένεται να υποβληθεί η παραίτηση του προέδρου κ. Γιώργου Γκιρτζίκη (φωτογραφία)
  • Έκτακτο ΔΣ ορίστηκε για τη Δευτέρα 12 του μήνα, με θέμα τον ορισμό εκλογικής επιτροπής, απόφαση που μέχρι τώρα παρακάμπτονταν
  • Στις 6 του Οκτώβρη λήγει η θητεία του υπάρχοντος ΔΣ και αναμένεται να διοριστεί προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις εκλογές
  • Η πιθανότερη ημερομηνία για την τακτική Γενική Συνέλευση (ΓΣ), όπου κατά πάσα πιθανότητα θα επικυρωθεί η αλλαγή σκηνικού, είναι η 29η του Οκτώβρη. Η πόλη όπου θα γίνει η ΓΣ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. 

Υπενθυμίζεται ότι, ταυτόχρονα με τις εξελίξεις στην ΕΠΟ, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλης Μαρινάκης αντιμετωπίζει προβλήματα με τη Δικαιοσύνη, κατηγορύμενος παραβίασε δικαστική απόφαση μη συμμετοχής του στα ποδοσφαιρικά πράγματα, ενώ και η ίδια η ομάδα είναι αντικείμενο έρευνας από την Ουέφα, που πιθανολογεί συμμετοχή σε "στημένο" παιχνίδι. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ