Αθλητισμος

Η ενδεκάδα των ωραίων

Κορίτσια άρχισε το Euro 2016

129214-291994.jpg
Νίκος Ασημακόπουλος
ΤΕΥΧΟΣ 574
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
322248-650605.jpg

image

Κριστιάνο Ρονάλντο

Πορτογαλία - Ρεάλ Μ.

Η ζωή του έγινε αφορμή ακόμη και για ταινία πορνό, που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο! Τίτλος «Las Ronaldas»! Πρωταγωνίστριες και μερικές από εκείνες που βρέθηκαν κάποια στιγμή στο κρεβάτι του. Το απίστευτο βιογραφικό με τόσες και τόσες να έχουν περάσει από τη ζωή του, λογικό να εμπνεύσει μια τέτοια παραγωγή. Αλαζόνας, νάρκισσος, εγωπαθής και τεράστιος ποδοσφαιριστής, έχει όλο το πακέτο για να προκαλεί ό,τι κι αν κάνει.

image

Τζίτζι Μπουφόν

Ιταλία - Γιουβέντους

Από τότε που χώρισε, εδώ και δύο χρόνια, ξεσάλωσε. Και φυσικά δεν προλαβαίνει να αλλάζει κορίτσια. Το ιδανικό κορμί για 1.91 ύψος προκαλεί κάθε γυναίκα. Τελευταία, βρίσκεται με τη σέξι δημοσιογράφο Λάρια Ντ’ Αμίκο. Τα κουτσομπολίστικα tabloids τον βάφτισαν «αχόρταγο εραστή». «Από τους άνδρες που είναι έτοιμοι να νικήσουν σε κάθε μάχη. Ο κλασικός εραστής που οι άνδρες ζηλεύουν και οι γυναίκες ποθούν. Δεν είναι τυχαίο ότι οι γείτονες διαμαρτύρονται». Λες και μένουν σε... πολυκατοικία!

image

Σέρχιο Ράμος

Ισπανία - Ρεάλ Μ.

Αναντικατάστατος, αρχηγός και «άνθρωπος των τελικών», παρά τις κατά καιρούς επικές γκάφες του στην άμυνα της Ρεάλ Μ. Για τους θαυμαστές του παραμένει ο «senior cojones» της ομάδας. Έτσι είναι η συμπεριφορά του μέσα και έξω από το Μπερναμπέου. Η Πιλάρ Ρούμπο είναι η γυναίκα που μπήκε και άλλαξε την άστατη ζωή του. Σύντροφος, μητέρα των παιδιών του και κούκλα, με δεκάδες σέξι φωτογραφίσεις. Παλιότερα...

image

Ζεράρ Πικέ

Ισπανία - Μπαρτσελόνα

Η σχέση με τη Σακίρα απογειώνει εδώ και χρόνια το μύθο και των δύο. Έχει μαζί της δύο παιδιά και ετοιμάζεται για το τρίτο. Παρ’ όλα αυτά δεν παντρεύεται: «Έχουμε μεταξύ μας κάτι πολύ πιο ουσιαστικό από ένα γάμο»... Όταν μπορεί πηγαίνει στις συναυλίες της Κολομβιανής σταρ, παίρνει το μικρόφωνο και τραγουδάει. Εκείνη δεν γίνεται να παίξει μπάλα, όταν πηγαίνει στο γήπεδο. Δυστυχώς...

image

Σεμπάστιαν Λάρσον

Σουηδία - Σάντερλαντ

Το μεγάλο του στοίχημα όταν πρωτοήρθε στην Αγγλία και στην Μπέρμιγχαμ ήταν να γίνει σούπερ σταρ, παρότι αμυντικός. Πόνταρε και στην εμφάνιση. Λίγοι όμως έχουν καταφέρει να βάλουν από κάτω και να γίνουν διασημότεροι από τους γκολτζήδες. Κι ο ίδιος δεν μπόρεσε. Αναγκάστηκε να καταλήξει στην Σάντερλαντ. Στις... «μαυρόγατες»!

image

Ντανιέλε Ντε Ρόσι

Ιταλία - Ρόμα

Από τότε που χώρισε από την Ταμάρα Πισνόλι, το έριξε στα... τατού. Το πιο διάσημο, αυτό που δείχνει ένα σκληρό τάκλιν όμοιο μ’ εκείνα που συνηθίζει να κάνει στους αντιπάλους όταν παίζει με τη Ρόμα. Κι ακόμη ένα, εμπνευσμένο από τα «Τeletubbies», την παιδική σειρά που προσπαθεί να περάσει μηνύματα στους πιτσιρικάδες μέσα από τη διασκέδαση. Θέλει να πάρει τη θέση του Τότι στις καρδιές των «τζιαλορόσι».

image

Μάριο Γκέτσε

Γερμανία - Μπάγερν Μ.

Ο έρωτας με την Αν Κάθριν Μπρόμελ συζητιέται όσο και τα ποδοσφαιρικά του κατορθώματα. Τραγουδίστρια, μοντέλο και πολλά άλλα, θεωρείται από τις ωραιότερες γυναίκες στη Γερμανία. Φυσικά κι αυτή, από την ώρα που έκανε σχέση μαζί του αύξησε εντυπωσιακά τις προτάσεις για σέξι φωτογραφίσεις σε περιοδικά. Και κάπως έτσι συνεχίζεται η ζωή...

image

Γκρατσιάνο Πελέ

Ιταλία - Σαουθάμπτον

Από γνωστός έγινε διάσημος, όταν φώναξε ότι είναι πιο όμορφος από τον Ρονάλντο! «Ωραίος κι αυτός, αλλά εγώ είμαι ψηλότερος»... Μάλιστα, όταν άρχισαν να τον ρωτάνε... ποιος θα μπορούσε να τον υποδυθεί στον κινηματογράφο, απάντησε χωρίς δισταγμό: «Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ, γιατί είναι κομψός»! Ποδοσφαιρικά, συγκρίνει τον εαυτό του μόνο με τον Ιμπραχίμοβιτς.

image

Αλβάρο Μοράτα

Ισπανία - Γουβέντους

Θα μπορούσε να είναι sex symbol αλλά έχει το μυαλό του μόνο στο γήπεδο. Παίζει στη Γιουβέντους μα τον λατρεύουν στη Μαδρίτη. Πρώτος απ’ όλους ο Μίτσελ, ο πρώην του Ολυμπιακού που τον πίστεψε και τον ανέδειξε. Φαν της Ρεάλ Μ., δεν κατάφερε να στεριώσει εκεί και ονειρεύεται τη μεγάλη επιστροφή στο Μπερναμπέου με 4 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

image

Ολιβιέ Ζιρού

Γαλλία - Άρσεναλ

Ο «Γάλλος εραστής» θεωρείται ο πιο hot παίκτης στην Premier League. Σκοράρει εντός και εκτός γηπέδου συνεχώς και παρότι δεν είναι αυτό που λέμε «μεγάλη κλάση» καταφέρνει να συνδυάζει με τέτοιο τρόπο τα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά του προσόντα που να θεωρείται περιζήτητος...

image

Αντουάν Γριεζμάν

Γαλλία - Ατλέτικο Μ.

Η καλύτερη μεταγραφή του πλανήτη! Κάποτε πανηγύρισε ένα γκολ δείχνοντας στον κόσμο τα εσώρουχα... «Μπομπ ο σφουγγαράκης» που φορούσε ξεσηκώνοντας τα πλήθη. Έχει επίσης πανηγυρίσει μπαίνοντας σ’ ένα αυτοκίνητο που υπήρχε στο γήπεδο για διαφημιστικούς λόγους και παρίστανοντας ότι οδηγεί! 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ