Αθλητισμος

Αλληλοκατηγορούνται Κοντονής - Αλαφούζος

Ποιος ήθελε να κλείσει η θύρα 13; 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
317935-626182.jpg

Αλληλοκατηγορήθηκαν σήμερα Παρασκευή οι κ. Κοντονής, υφυπουργός Αθλητισμού, και Γιάννης Αλαφούζος, πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σχετικά με το αν ο δεύτερος ήθελε ή όχι να κλείσει η Θύρα 13 των φανατικών φιλάθλων της «πράσινης» ομάδας στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Λεπτομερέστερα, οι σχετικές δηλώσεις έχουν ως εξής:

Σταύρος Κοντονής, υφυπουργός Αθλητισμού: «Στη συνάντηση που είχαμε πριν λίγο καιρό, παρουσία τρίτου προσώπου, ο κ. Αλαφούζος μου είπε ότι θα έπρεπε να κλείσει η θύρα 13, διότι έχει καταστρέψει την ομάδα… Σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός λέει τα ακριβώς αντίθετα. Η ανακοίνωσή της με εξέπληξε. Είναι εντελώς εμπρηστική. Η διοίκηση της ΠΑΕ δεν ανέλαβε τις ευθύνες της και επιπλέον απέκρυψε όσα μου είχε πει ο κ. Αλαφούζος, παρουσία τρίτου προσώπου".

Κύκλοι του επίσημου Παναθηναϊκού: «Ο κ. Κοντονής φαίνεται ότι τελεί σε σύγχυση. Μπερδεύει συνομιλητές και τηλεφωνικές γραμμές. Προφανώς τα περί τιμωρίας του Παναθηναϊκού τα είχε ζητήσει ο κ. Μαρινάκης. Άλλωστε ο υφυπουργός τον αποκαλεί φίλο του, τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, και συνομιλεί τακτικά μαζί του. Ουδείς ξεχνά άλλωστε ότι ο κ. Κοντονής είχε επιτεθεί με ανακοίνωση του κατά της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, όταν αυτή εξέδωσε απόφαση επιβολής προστίμου στον κ. Μαρινάκη για παραβίαση των περιοριστικών όρων λόγω του κατηγορητηρίου για την εγκληματική οργάνωση».

Υπενθυμίζεται ότι, μετά την καταδίκη του Παναθηναϊκού από τα αρμόδια δικαστικά όργανα για επεισόδια των φιλάθλων του πριν από το ματαιωμένο αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο κ. Κοντονής πρόσθεσε ο ίδιος στις ποινές το κλείσιμο της Θύρας 13 (και 14, αφού είναι ενοποιημένες) και βαρύ επιπλέον πρόστιμο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ