Αθλητισμος

Ο Ολυμπιακός μαθαίνει τον αντίπαλό του για τους «32» του Europa League

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
315239-233342.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Τον αντίπαλό του στη φάση των «32» του Europa League θα μάθει ο Ολυμπιακός στις 14:00 το μεσημέρι. Αρκετές είναι οι ομάδες που θα προτιμούσε να αποφύγει στην κλήρωση της Νιόν.

Οι 24 σύλλογοι που πήραν την πρόκριση από τους ομίλους του Europa League μαζί με τους 8 που προκρίθηκαν μέσω της 3ης θέσης στο Champions League, θα μπουν σήμερα στην κληρωτίδα της UEFA, για να προκύψουν τα ζευγάρια της πρώτης νοκ άουτ φάσης.

Ο Ολυμπιακός τοποθετήθηκε στους ισχυρούς όμως ρίχνοντας μια ματιά στις πιθανές αντιπάλους του, μικρή σημασία έχει. Βαλένθια, Σεβίλλη, Ντόρτμουντ, Σαχτάρ, Βιγιαρεάλ και Φιορεντίνα είναι μερικά από τα δυνατά ονόματα που ενδεχομένως να βρει απέναντί του το συγκρότημα του Μάρκο Σίλβα.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού: Σεβίλλη, Βαλένθια, Γαλατάσαραϊ, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Φενέρμπαχτσε, Σιόν, Μίντιλαντ, Βιγιαρεάλ, Μαρσέιγ, Σεντ Ετιέν, Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Φιορεντίνα, Άντερλεχτ, Σπάρτα Πράγας και Άουγκσμπουργκ.

Το γκρουπ των «ισχυρών»: Πόρτο, Ολυμπιακός, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λεβερκούζεν, Μόλντε, Λίβερπουλ, Κράσνονταρ, Νάπολι, Ραπίντ Βιένης, Μπράγκα, Λάτσιο, Λοκομοτίβ Μόσχας, Βασιλεία, Τότεναμ, Σάλκε, Μπιλμπάο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ