Αθλητισμος

Ασημένιοι οι Μάντης-Καγιαλής στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο 470!

Εξασφάλισαν την πρόκριση της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
102129-203236.jpg

Οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, κατάφεραν για ακόμα μία φορά να ξεπεράσουν τον μεγάλο ανταγωνισμό και να αναδείξουν το ελληνικό αθλητικό πνεύμα στο εξωτερικό, συνεχίζοντας μία πορεία γεμάτη επιτυχίες και έντονες συγκινήσεις. Στην τελευταία στάση τους, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας, που έλαβε χώρα στη Δανία τις προηγούμενες μέρες κατάφεραν να πάρουν τη 2η θέση, ξεπερνώντας ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της ιστιοπλοΐας.

Παράλληλα καθώς έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση της Ελλάδας για την συγκεκριμένη κατηγορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016, ο αγώνας ήταν και ο πρώτος αγώνας πρόκρισης για το πλήρωμα που θα αγωνιστεί στο Ρίο το 2016. Αφήνοντας πίσω κατά 19 βαθμούς το έτερο ελληνικό πλήρωμα αποτελούν πλέον το αδιαμφισβήτητο φαβορί για το Ολυμπιακό εισιτήριο.

image

Οι Έλληνες πρωταθλητές δήλωσαν: «Ελπίζουμε η νίκη μας ν εμπνεύσει και να θυμίσει σε όλους τους Έλληνες ότι η Ελλάδα αξίζει να είναι ψηλά. Για ακόμη μία φορά καταφέραμε να περάσουμε το μήνυμα ότι όσο δύσκολος και να φαίνεται ένας στόχος, με πολύ δουλειά και αισιοδοξία μπορούμε να τον κατακτήσουμε».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ