Health & Fitness

Τρέξε σαν παιδί!

Την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου αποχαιρετάμε το καλοκαίρι με τον δικό μας τρόπο

aggeliki-kosmopoulou_1.jpg
Αγγελική Κοσμοπούλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
77496-156130.jpg

Το τρέξιμο είναι ελευθερία, χαρά και παιχνίδι -κυρίως παιχνίδι. Τρέχοντας επιστρέφουμε στα παιδικά χρόνια, στην ευχαρίστηση των διαδρομών που μας καθόρισαν και τις κουβαλάμε μέσα μας μεγαλώνοντας. Επιστρέφουμε στην ικανοποίηση που δίνει το άνοιγμα στο δρόμο, στην προσμονή για την επόμενη στιγμή, για το επόμενο βήμα. Επιστρέφουμε σε μια μαγική συνθήκη που ξεπερνά τις δυσκολίες του τώρα και οδηγεί δια μιας στα απλά: στη χαρά που γεννά κάθε βήμα, στη μαγεία της κίνησης.

 n

Την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου αποχαιρετάμε το καλοκαίρι με τον δικό μας τρόπο και επιστρέφουμε δυναμικά στην αγαπημένη μας συνήθεια, με μια παρέα που μεγαλώνει διαρκώς. Στο 6ο adidas Open Run της χρονιάς δίνουμε BOOST στην πόλη μας και γινόμαστε πάλι παιδιά! Τρέχουμε μόνοι ή με τα παιδιά μας, με μόνο μέλημα τη χαρά της στιγμής. Σαν βόλτα, σαν μικρή απόδραση ή σαν εκδρομή μέσα στην πόλη.

Ξεκινάμε στις 18.30 στο Ο.Α.Κ.Α. και ακολουθούμε δύο εναλλακτικές διαδρομές 5 και 10 χιλιομέτρων, για όλες τις διαθέσεις και δυνατότητες. Οι μικροί open runners έχουν τη δική τους ειδική διαδρομή - μια ευχάριστη βόλτα 1,2 χιλιομέτρων με χαλαρό ρυθμό και πολλές εκπλήξεις. Όλοι οι δρόμοι μας οδηγούν σε ένα ξεχωριστό running party για να καλωσορίσουμε το φθινόπωρο, με upbeat μουσική, energy drinks και snacks!

Κι επειδή τώρα αρχίζει «επισήμως» η δρομική σεζόν, όλοι οι Open Runners που θα παραδώσουν το bib τους στα καταστήματα adidas στην Αθήνα, θα μπορούν να αποκτήσουν adidas running ή training εξοπλισμό σε ειδικές τιμές, από την έναρξη του Open Run μέχρι και την 31 Οκτωβρίου, αποκλειστικά στα καταστήματα adidas στην Αθήνα. Για περισσότερες πληροφορίες: www.adidasrunningteam.gr.

#BoostAthens like a kid!

nn

n

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ