Health & Fitness

Με αγαπημένες μουσικές!

Η στήλη για το τρέξιμο στην πόλη

aggeliki-kosmopoulou_1.jpg
Αγγελική Κοσμοπούλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
72048-145063.jpg

Στη μέση του καλοκαιριού δεν χάνουμε καμία ευκαιρία για βόλτα στη θάλασσα. Ούτε στο τρέξιμο! Γι΄ αυτό, η επόμενή μας συνάντηση είναι σ’ ένα από το πιο όμορφα σημεία της πόλης, στο Καβούρι. Την Τετάρτη 9 Ιουλίου αφήνουμε πίσω μας το ρυθμό της Αθήνας και τις έγνοιες της μέρας, δένουμε τα κορδόνια μας και τρέχουμε ξανά μαζί, αυτή τη φορά σε μια από τις ωραιότερες παραλιακές διαδρομές.

Στο 5ο adidas Open Run της χρονιάς τρέχουμε μόνοι μας ή με αγαπημένη παρέα. Μα σίγουρα τρέχουμε με τις αγαπημένες μας μουσικές. Η adidas σε συνεργασία με το Spotify μας προσκαλεί να φτιάξουμε την προσωπική μας playlist, να συνθέσουμε το soundtrack των διαδρομών μας και να τρέξουμε στο ρυθμό του, δίπλα στη θάλασσα.

Μπες σήμερα στο www.spotify-adidas.com/boostyourrun, διάλεξε τη δική σου λίστα και ετοιμάσου για το πιο μουσικό δρομικό event της χρονιάς.

Το τρέξιμο ξεκινά στις 7.30 μ.μ. με δύο εναλλακτικές διαδρομές 4 και 8 χιλιομέτρων, για όλες τις διαθέσεις και δυνατότητες, μα σταθερά πλάι στο κύμα. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο πιο urban running party, με upbeat μουσική από τον DJ MarK Angelo, δροσερά energy drinks και snacks. Ξέχνα το χρονόμετρο και τον ανταγωνισμό, διάλεξε αγαπημένες μουσικές και έλα να απολαύσεις το καλοκαιρινό τρέξιμο στην καλύτερη εκδοχή του. Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου μαγιό! Η Adventure Team Cannibals Kayak House θα μυήσει ορισμένους τυχερούς δρομείς στη μοναδική εμπειρία του θαλάσσιου kayak αμέσως μετά τον τερματισμό, ενώ το Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυαγοσωστών θα είναι εκεί για να υποστηρίξει όσους επιλέξουν να συνδυάσουν το τρέξιμο με μια βουτιά στη θάλασσα.

#BoostAthens with your favorite playlist!

n

n

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ