Health & Fitness

Στο ρυθμό της Βραζιλίας!

Η στήλη για το τρέξιμο στην πόλη

aggeliki-kosmopoulou_1.jpg
Αγγελική Κοσμοπούλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
70458-141986.jpg

Πριν λίγες εβδομάδες τρέξαμε με στυλ και την ανάλογη διάθεση στο Μαρούσι, στο Golden Hall, δίνοντας άλλη διάσταση στο αγαπημένο μας σπορ. Η επόμενή μας συνάντηση δεν θα μπορούσε να μην έχει μια δόση … Βραζιλίας. Ποδοσφαιρικός μήνας ο Ιούνιος, με το μεγαλύτερο παγκόσμιο αθλητικό event του καλοκαιριού προ των πυλών, δίνει τον τόνο στο 4ο adidas Open Run της χρονιάς που κινείται στους ρυθμούς της Βραζιλίας. Latin ρυθμοί και η ανάλογη διάθεση, εμπνευσμένη από το FIFA World cup, μας βγάζουν στο δρόμο!

n

Την Τετάρτη 18 Ιουνίου στο Πάρκο Τρίτση θα τρέξουμε μαζί με καλή παρέα και πολλές εκπλήξεις. Θα συναντηθούμε από τις 5.30 μ.μ. έως τις 6.30 μ.μ., θα κάνουμε μαλακά διατάσεις κουβεντιάζοντας με τους φίλους, θα δέσουμε σφιχτά τα κορδόνια μας και θα ξεκινήσουμε. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 7 μ.μ. από την είσοδο της Λεωφόρου Δημοκρατίας, για τις διαδρομές των 3 και 6 χιλιομέτρων μέσα στο καταπράσινο πάρκο, τον μεγαλύτερο οργανωμένο πνεύμονα πρασίνου στον αστικό ιστό της πόλης. Με το υγρό στοιχείο να κυριαρχεί στις τεχνητές λίμνες και στο τεχνητό κανάλι, είναι βέβαιο πως θα απολαύσουμε τη δροσιά που, τέτοιες μέρες, γίνεται ξανά μέγα ζητούμενο για εμάς τους δρομείς.

Όπως πάντα, στον τερματισμό θα μας περιμένει ένα μεγάλο πάρτυ, με ποδοσφαιρική διάθεση, βραζιλιάνικα χρώματα και τη σκέψη στην εθνική μας ομάδα, που φέτος για πρώτη φορά θα παίξει στη χώρα του ποδοσφαίρου!

#BoostAthens and celebrate Brazil!

n

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ