Health & Fitness

Με παρέα!

Η στήλη για το τρέξιμο στην πόλη

aggeliki-kosmopoulou_1.jpg
Αγγελική Κοσμοπούλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
66407-133801.jpg

Το τρέξιμο είναι ευκαιρία να απολαύσεις την ησυχία ή τη μουσική σου, ευκαιρία να ρίξεις το βλέμμα σε όσα σού ξεφεύγουν στη βιασύνη των ημερών. Ευκαιρία να δεις μέσα σου και να κάνεις καλή παρέα με τον εαυτό σου. Είναι, όμως, και μοναδική ευκαιρία να βρεθείς με τους αγαπημένους σου σε μια συνθήκη ιδανική.

Ναι, κάτι μαγικό συμβαίνει στο δρόμο, όταν τρέχεις με τους αγαπημένους σου. Με το κορίτσι ή το αγόρι σου, με φίλους παλιούς ή καινούργιους, με άγνωστους δρομείς που γίνονται φίλοι στη διαδρομή. Ανοίγεσαι στη στιγμή και στον άλλο, μοιράζεσαι, χαλαρώνεις. Τα χιλιόμετρα περνούν εύκολα, οι κουβέντες γίνονται αβίαστες, η κούραση της προπόνησης παιχνίδι. Στο δρόμο, βήμα το βήμα, χτίζονται φιλίες γερές και σχέσεις ζωής σε κοινές, μοιρασμένες διαδρομές.

Την Τετάρτη 30 Απριλίου, το δεύτερο adidas Open Run της χρονιάς πάει στη θάλασσα, στην παραλία του Φαλήρου, με δύο διαδρομές, 5 και 10 χιλιομέτρων.

n

Διάλεξε running mate, δέσε γερά τα κορδόνια σου και φύγαμε! Όλοι μαζί μια παρέα, σε νέες διαδρομές δίπλα στο κύμα.

Σημείο συνάντησης η Στάση Τραμ Μπάτης, από τις 5.30 ως τις 6.30. Έλα νωρίς για να πάρεις αριθμό συμμετοχής, να βρεις φίλους και να δοκιμάσεις τη νέα τεχνολογία boost. Θα ξεκινήσουμε το τρέξιμο στις 7 ακριβώς, με το δικό μας ρυθμό.Τα adidas wristbands που θα πάρουμε θα μας θυμίζουν ότι ένα ανοιξιάτικο απόγευμα τρέξαμε με τους αγαπημένους μας δίπλα στη θάλασσα.

#BoostAthens with your running mate

 nn

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ