Health & Fitness

Spetsathlon 2014

Δώρο ταξίδι στις Σπέτσες

115151-718269.jpg
Market News
ΤΕΥΧΟΣ 478
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
65852-146429.jpg

Ετοιμάσου για το μεγαλύτερο αγώνα τριάθλου στην Ελλάδα (Σπέτσες, 25-27/4). 2 άτομα θα ταξιδέψουν δωρεάν να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα.

Μέσα από τη σελίδα της στο Facebook η WIND διεξάγει διαγωνισμό μέχρι τις 16 Απριλίου, προσφέροντας σε 2 άτομα δωρεάν μεταφορά και διαμονή στις Σπέτσες από 25 μέχρι 27 Απριλίου 2014, προκειμένου να γνωρίσουν το τρίαθλο και να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του Spetsathlon. Συμπλήρωσε τη φόρμα εδώ.

Swim, Bike & Run for a Cause

Η WIND ανέλαβε την κοινωνική διάσταση του αγώνα. Το Swim, Bike & Run for a Cause είναι μια πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης της εταιρείας για τους συνδρομητές της κινητής, σταθερής και Internet που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, είτε ως αγωνιζόμενοι είτε ως εθελοντές. Χάρη στη συμμετοχή τους, το Αρχιπέλαγος, η Animal Action και το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας εξασφαλίζουν δωρεάν επικοινωνία μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας WIND. Αν είσαι συνδρομητής WIND και πρόκειται να λάβεις μέρος, είτε ως εθελοντής είτε ως αθλητής στο SPETSATHLON 2014, μπες στο www.wind.gr και επέλεξε έναν από τους 3 κοινωνικούς φορείς που θέλεις, εκ μέρους σου, να προσφέρει η WIND 2.000 λεπτά ομιλίας.

Κολύμπι, ποδήλατο, τρέξιμο. Με αυτή τη σειρά. Τρίαθλο. Από τα πιο δυναμικά αγωνίσματα αντοχής, που κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στη χώρα μας. Το ’χεις; Αν ναι, πρόσεξε ο αγώνας που θα συμμετάσχεις να έχει απόλυτα ασφαλείς διαδρομές. Κι αν είναι και όμορφες, τόσο το καλύτερο. Σαν τον μεγαλύτερο αγώνα τριάθλου στη χώρα μας, το SPETSATHLON, που φέτος θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά στις πανέμορφες Σπέτσες, το Σαββατοκύριακο 25-27 Απριλίου.

Ήδη οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 450, ανάμεσά τους και κάποιοι σπουδαίοι αθλητές, ενώ οι εθελοντές είναι πάνω από 220. Το SPETSAHTLIN θα γίνει την Κυριακή και αποτελείται από δύο διαδρομές. Τη Sprint, με 750 μέτρα κολύμπι, 25 χλμ. ποδήλατο και 5 χλμ. τρέξιμο, και την Endurance, με 1.500 μέτρα κολύμπι, 50 χλμ. ποδήλατο και 10 χλμ. τρέξιμο. Μία ημέρα νωρίτερα, το Σάββατο, θα διεξαχθεί αγώνας ποδηλασίας 25 χλμ., ο πλήρης γύρος του νησιού δηλαδή, όπου θα συμμετάσχει και ο πρωταθλητής ποδηλασίας, Γιάννης Ταμουρίδης. Στο τρίαθλο θα συμμετέχουν οι πρωταθλητές Ντενίζ Δημάκη και Γρηγόρης Σουβατζόγλου, ο Χρήστος Γαρέφης αλλά και γνωστά ονόματα του αθλητισμού, όπως ο Γιάννης Δρυμωνάκος από το χώρο της κολύμβησης, ενώ πέραν της ατομικής συμμετοχής θα υπάρχει κατηγορία σκυταλοδρομίας 2 ή 3 ατόμων.

Οι ηλικιακές κατηγορίες, για άνδρες και γυναίκες, στον αγώνα τριάθλου θα είναι ανά πενταετία από 18 έως 60+ ετών, ενώ στον ποδηλατικό αγώνα του Σαββάτου οι ηλικιακές κατηγορίες θα χωρίζονται ανά δεκαετία. Στο Sprint του αγώνα τριάθλου και στον αγώνα ποδηλασίας θα υπάρχει φέτος για πρώτη φορά ηλικιακή κατηγορία 15-17 ετών, όπου θα αγωνιστεί ο πρωταθλητής εφήβων, Άγγελος Μαυρογιάννης. Δείτε περισσότερα στο www.spetsathlon.com.

n

Για πρώτη φορά φέτος θα υπάρχει και ποδηλατικός αγώνας των 25 χλμ. το Σάββατο 26.4.2014

n

Η έναρξη του περσινού κολυμβητικού αγώνα

n

Οι διαδρομές έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την προβολή της ομορφιάς και της ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής του νησιού. Το τρέξιμο φτάνει μέχρι τον Φάρο στο Παλιό Λιμάνι

n

Οι πρώτες στιγμές μετά τον αγώνα ποδηλάτου

n

H τελευταία αλλαγή, από το ποδήλατο στο τρέξιμο

Στην κεντρική φώτο: Στιγμιότυπα από την περσινή διοργάνωση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ