Health & Fitness

Ladies Run: Οι γυναίκες τρέχουν για καλό σκοπό

Το μοναδικό δρομικό event μόνο για γυναίκες επιστρέφει στις 20 Οκτωβρίου

42700073_562246877585728_3324353125745164288_n.jpg
Ελένη Μπεζιριάνογλου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
sfdas.jpeg

Το Ladies Run πραγματοποιείται για 8η συνεχή χρονιά στην Astir Beach

Υπάρχει πιο ωραία εικόνα για μια πόλη από έναν δρόμο γεμάτο γυναίκες που διασκεδάζουν τρέχοντας και στέλνουν μηνύματα αλληλεγγύης και ουσιαστικής προσφοράς μέσω του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου ΔΕΣΜΟΣ; Μάλλον όχι, οπότε ο ομορφότερος θεσμός της πόλης επιστρέφει για να δώσει παράταση στο καλοκαίρι.

Για 8η χρονιά το Ladies Run θα είναι αφιερωμένο μόνο στις γυναίκες: θα τις προτρέψει να ανακαλύψουν τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους και να βιώσουν μια μοναδική δρομική εμπειρία, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στις 10:00 το πρωί, εκατοντάδες γυναίκες κάθε ηλικίας θα ενώσουν το πάθος, το στιλ και τη θυληκότητά τους διανύοντας την πιο ειδυλλιακή διαδρομή της Αθήνας.

3.astir_beach.jpg
3. Astir Beach: Κάθε συμμετοχή εξασφαλίζει δωρεάν πρόσβαση στην πιο εμβληματική παραλία της Αττικής!

Με Χρυσό Χορηγό τη Samsung, το Ladies Run θα γίνει και φέτος talk of the town: πρωταθλήτριες του στίβου και λαμπερές προσωπικότητες, που δίνουν κάθε χρόνο το παρόν, θα αποδείξουν ότι όλοι μπορούμε καθημερινά να ξεπερνάμε τα όριά μας. Οι πιο fit & stylish Ελληνίδες θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία στα ύψη φορώντας τα πιο συναρπαστικά sport looks της σεζόν, ενώ, αμέσως μετά τον τερματισμό, το καθιερωμένο beach party που θα στηθεί στην Astir Beach θα δώσει τον τόνο της ημέρας στα social media!

5.girls_.jpg
Ξεκίνησες προπόνηση για τo Ladies Run 2019; Μην ξεχνάς το hashtag #ladiesrungreece

Το πιο σημαντικό κομμάτι αυτής της εκδήλωσης είναι η ουσιαστική προσφορά στις γυναίκες που βρίσκονται σε ανάγκη, μέσω του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου ΔΕΣΜΟΣ, αφού €5 (αφαιρουμένου του ΦΠΑ) από κάθε συμμετοχή, θα διατεθούν για την υποστήριξη ευπαθών ομάδων γυναικών, κακοποιημένων, τοξικοεξαρτημένων, φυλακισμένων κ.α. Μπες στο www.ladiesrun.gr και δήλωσε συμμετοχή για να γίνεις κι εσύ μέλος της ομορφότερης δρομικής κοινότητας. 

4.desmos.jpg
5 ευρώ (μείον ΦΠΑ) από κάθε συμμετοχή θα διατεθούν μέσω του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «ΔΕΣΜΟΣ», για την ενίσχυση ευπαθών ομάδων γυναικών, κακοποιημένων, τοξικοεξαρτημένων, φυλακισμένων κ.α.

Φέτος, στο Ladies Run θα συναντήσουμε και μια μεγάλη έκπληξη, αφού η διοργάνωση ένωσε τις δυνάμεις της με την INTERSPORT, με στόχο να διαδώσουν το μήνυμα του #Womanism, ενός κινήματος αφιερωμένου στις καθημερινές «αθλήτριες» της ζωής.

Από το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στη γραμματεία του Ladies Run, στην Astir Beach, θα μπορείς να παραλάβεις το goodie bag του event, με το τεχνικό Τ-shirt, αποκλειστικά σχεδιασμένο για Ladies με V λαιμόκοψη σε «μεσάτη» γραμμή.

9.winner-2018.jpg
9. Η Κατερίνα Μπερδούση, νικήτρια του Ladies Run 2018 έκοψε το νήμα σε 18 λεπτά και 54 δευτερόλεπτα

Η SAMSUNG Electronics Hellas, Χρυσός Χορηγός του Ladies Run για 4η συνεχόμενη χρονιά θα παρουσιάσει τις πλέον προηγμένες τεχνολογικά προτάσεις smartphones και wearables για ladies που αναζητούν σιγουριά σε κάθε τους βήμα για να αναδείξουν τον καλύτερο εαυτό τους. Η VICHY, Νο1 μάρκα αντιγήρανσης στο φαρμακείο, θα μοιραστεί μυστικά ομορφιάς για την προστασία και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Στον τερματισμό, θα μας περιμένει το νέο, συλλεκτικό αναμνηστικό δώρο του θεσμού, ένα stylish κόσμημα που φοριέται σε τρία διαφορετικά σημεία.

2.intersport.jpg
To Ladies Run ενώνει τις δυνάμεις του με την INTERSPORT, Sports Partner του θεσμού, διαδίδοντας δυναμικά το μήνυμα του #Womanism, ενός κινήματος αφιερωμένου στις γυναίκες, τις καθημερινές «αθλήτριες» της ζωής.

Θα «ζήσουμε την εμπειρία» με την υπογραφή του ΟΠΑΠ, κάνοντας την αποθεραπεία απόλαυση με επαγγελματικό stretching από τη Μάντη Περσάκη και την ομάδα της, ενώ μαθαίνουμε ότι θα υπάρχουν και άλλες εκπλήξεις.

13.opap_.jpg
13. Στις 20 Οκτωβρίου, θα “ζήσουμε την εμπειρία”, παρέα με τον ΟΠΑΠ, Experience Partner του Ladies Run

Το βελούδινο αλλά άπαχο ρόφημα Arla Protein, με υψηλή περιεκτικότητα σε φυσική πρωτεΐνη, θα μας δροσίσει, θα μας τονώσει και θα γίνει ο σύμμαχός μας στην δυναμική καθημερινότητα και τη διατροφή. H ERGO Ασφαλιστική, διαχρονικός σύμμαχος του Ladies Run, θα καλύψει κάθε συμμετοχή για προσωπικό ατύχημα και αστική ευθύνη, προσφέροντας, όπως κάθε χρονιά από το 2012, την πολύτιμη ασφάλεια. Το ΘΕΟΝΗ, το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό στον κόσμο, θα χαρίσει άμεση ενυδάτωση στον οργανισμό μας χάρη στο αλκαλικό pH8, μέσα από την καινοτόμο και stylish φιάλη των 330ml.

10.girls_.jpg
Στις 20 Οκτωβρίου, στο Ladies Run θα βρεθούν και πάλι οι πιο fit & stylish Ελληνίδες, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη

Το ΙΑΣΩ, ένας θεσμός της υγείας, θα βρίσκεται με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και εξοπλισμένα ασθενοφόρα στην Astir Beach. Η εξαγωγή των αποτελεσμάτων θα γίνει με αξιοπιστία από την εταιρεία All About Running και οι χρόνοι θα εμφανίζονται ζωντανά. Το μετάλλιο που θα στολίσει την τροπαιοθήκη σημαντικών Ελληνίδων δρομέων θα είναι ένα έργο τέχνης του Κωνσταντίνου Βαλαή. Το ρυθμό στο event, θα δώσει η DJ Μαρία Παπιδάκη, ξεκινώντας από νωρίς το πρωί με χαλαρές μουσικές και με κορύφωση μετά τον τερματισμό το μεσημέρι, σε ένα non-stop party!

7.race-moments.jpg
Στις 20 Οκτωβρίου το πάθος, το στυλ και η θηλυκότητα «συναντιούνται» στo 8o Ladies Run.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα, για να ανακαλύψεις ιστορίες μοναδικών γυναικών που μοιράζονται το πάθος τους για το τρέξιμο και μας εμπνέουν αλλά και για την εγγραφή σου στο Ladies Run 2019, run-τεβού στο www.ladiesrun.gr.

Fb: LadiesRunGreece Instagram: LadiesRunGreece

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ