Health & Fitness

Αυτόν τον Μάιο τρέξε για αυτούς που δεν μπορούν!

Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο παγκόσμιος αγώνας δρόμου αγώνα Wings For Life World Run έρχεται στη χώρα μας

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
thumbnail_ap-1vk467j752111_news.jpg

Η συγκινητική ιστορία του Heinz Kinigadner έγινε αφορμή για τον αγώνα Wings For Life World Run που έρχεται ξανά στην Ελλάδα

Η ιστορία του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή Motocross Heinz Kinigadner, που πριν από 15 χρόνια, είχε δει το παιδί του να τραυματίζεται στο νωτιαίο μυελό γέννησε έναν παγκόσμιο αγώνα τρεξίματος με σκοπό τη χρηματοδότηση κορυφαίων επιστημονικών έργων και κλινικών για την ανεύρεση θεραπείας για όσους ζουν για μια ζωή με τις δραματικές συνέπειες που επιφέρει ένας τραυματισμός στο νωτιαίο μυελό. Φέτος, ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Μαΐου στις 14:00 ώρα Ελλάδας και το μήνυμά, καθώς και η ιστορία του Heinz Kinigadner θα μεταδοθούν ξανά σε όλον τον κόσμο, μέσω του app «Wings for Life World Run».

thumbnail_ap-1vkpysdqw2111_news.jpg

O πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής μαζί με τον φίλο του Dietrich Mateschitz -ιδρυτή του Red Bull Energy Drink και το ερευνητικό Ίδρυμα Wings for Life συνεργάζονται από τότε παρακινώντας εκατομμύρια κόσμου ανά την υφήλιο να τρέξουν στη θέση αυτών που ένας τραυματισμός στον νωτιαίο μυελό τους το απαγόρευσε!

Για το σκοπό αυτό, το Ίδρυμα χρηματοδοτεί κορυφαία επιστημονικά έργα και κλινικές μελέτες παγκοσμίως, και οργανώνει κάθε χρόνο ένα Παγκόσμιο αγώνα δρόμου για την μεγιστοποίηση των donations.Το 100% των εσόδων από το Wings for Life World Run κατατίθενται στο Ίδρυμα Wings for Life.

thumbnail_ap-1vkneepg92111_news.jpg

Γίνε και εσύ μέρος αυτού του Παγκόσμιου αγώνα δρόμου τρέχοντας, μέσω της εφαρμογής Wings For Life World Run (μπορείς να την βρεις στο AppStore και στο GooglePlay), όπου και αν βρίσκεσαι. Είτε είσαι δρομέας αποστάσεων, είτε το τρέξιμο είναι το χόμπι σου ή απλά θέλεις να τρέξεις συμβολικά, μπορείςνα προσφέρεις έμπρακτα βοήθειά και ελπίδα σε αυτούςπου τη χρειάζονται!

Φέτος, στο Wings For Life World Run, θα πραγματοποιηθούν 12 οργανωμένοι αγώνες ανά την υφήλιο σε Αυστραλία, Αυστρία, Βραζιλία, Κροατία, Γεωργία, Γερμανία, Πολωνία, Νότιο Αφρική, Ελβετία, Ταιβάν, Τουρκία και Η.Π.Α. με ταυτόχρονη εκκίνση και έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

thumbnail_ap-1ydvb7t9n1w11_hires_jpeg_24bit_rgb_news.jpg

Για όλους τους υπόλοιπους, η συμμετοχή μπορεί να γίνει μέσω του App Wings For Life World Run (AppStore και GooglePlay), με registration που ισοδυναμεί με donation.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ