Health & Fitness

Η hi-tech γιαγιά του Ημιμαραθωνίου Κρήτης έγινε viral (video)

2.000.000 views για το πανέξυπνο και ξεκαρδιστικό διαφημιστικό σποτ 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
370094-764478.jpg
Facebook / cretehm

Μετά το επιτυχημένο σποτ με την ελληνίδα μάνα, ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης μας κάνει να γελάσουμε ξανά. 

Στο τελευταίο του διαφημιστικό, πρωταγωνιστεί η Κρητικιά hi-tech γιαγιά, που καλεί με βιντεοκλήση τα εγγόνια της που βρίσκονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Ο παππούς παίζει παιχνίδι στο κινητό και μόλις ακούει τη λέξη «αλεξίπτωτο» θυμάται τη Μάχη της Κρήτης και τρέχει να πολεμήσει τον εχθρό με το μπαστούνι του. Οι διοργανωτές αναδεικνύουν την κρητική φιλοξενία με το σύνθημα “Όπως κι αν έρθεις στην Κρήτη, μια ανοιχτή αγκαλιά θα σε περιμένει!”

Φοβερό σποτάκι από τους διοργανωτές του Ημιμαραθωνίου Κρήτης που θα πραγματοποιηθεί για τρίτη φορά τη 1 Οκτωβρίου 2017 στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου. Σύμφωνα με τους ίδιους, οι εγγραφές έχουν περάσει κάθε προηγούμενο και θα εξαντληθούν πολύ νωρίς.

Σκοπός των αγώνων είναι να προβληθεί πόσο σημαντική είναι για την υγεία μας η άσκηση. Το τρέξιμο και το περπάτημα είναι η πιο εύκολη άσκηση καθώς είναι οι πιο φυσικές κινήσεις του ανθρώπου. Στον αγώνα μπορούν να τρέξουν και να περπατήσουν άνθρωποι με οποιαδήποτε φυσική κατάσταση και κάθε ηλικίας, από 6 έως 106 χρονών. Περισσότερες πληροφορίες για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης στο www.cretehalfmarathon.com

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ