Health & Fitness

Φέτος τρέχουμε τον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» παρέα με τη #StoiximanRunningTeam

Η Stoiximan συμμετέχει στη μοναδική αγωνιστική εμπειρία με τη δική της δρομική κοινότητα που αποκτά όλο και περισσότερους φίλους

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
341442-710024.jpg

Είναι ωραίο να τρέχεις, είναι αφάνταστα ωραιότερο να τρέχεις με φίλους. Αν θέλεις να βιώσεις τη μοναδική εμπειρία μιας κούρσας μεγάλης αίγλης στο μάξιμουμ, τρέξε με τη #StoiximanRunningTeam στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος». Η Stoiximan θα είναι ονομαστικός χορηγός του αγώνα που θα προσελκύσει χιλιάδες δρομείς κάθε ηλικίας και επιπέδου στις 2 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη και προετοιμάζεται για τη γιορτή χαράς και σκληρής προσπάθειας με ζήλο, αλλά και μέσα από φιλίες που σφυρηλατούνται στο δρόμο. Σε περίπτωση που δεν έχεις τρέξεις μέχρι σήμερα στο πλάι της running team που τρέχει πάντα για καλό σκοπό, ενημερώσου για την κοινωφελή δράση της ανοιχτής λέσχης στη σελίδα StoiximanRunningTeam στο Facebook, αναζήτησε τα hashtag – κλειδιά (#StoiximanRun, #StoiximanRunningTeam, #trekse_stirikse, #eimaste_omada), ενημερώσου για τα προσεχή events που θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή της (πρόκειται για ένα από τα πιο δραστήρια running clubs της χώρας με αγωνιστική παρουσία από το Ηράκλειο και τη Λάρισα μέχρι την Αρκαδία), και προπάντων, σημείωσε στο αθλητικό καλεντάρι σου την διοργάνωση για την οποία μιλάνε όλοι αυτές τις ημέρες: 12ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος». Όπου η Stoiximan δεν είναι μόνο ονομαστικός χορηγός της σπουδαίας αγωνιστικής εμπειρίας, αλλά και ενεργό μέλος με το δικό της running community σε θέση εκκίνησης.

Για τι πράγμα μιλάμε ωστόσο όταν μιλάμε για «Μέγα Αλέξανδρο»; Ταιριάζοντας τις λέξεις «μαραθώνιος» και «Ελλάδα» στην ίδια πρόταση, αναντίρρητα μόνο ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας μπορεί να συγκριθεί μαζί του σε ένταση και πρεστίζ. Η μεγάλη διοργάνωση της βόρειας Ελλάδας γεμίζει ανυπομονησία χιλιάδες δρομείς που έχουν προ πολλού μαρκαρισμένη την ημερομηνία στο αγωνιστικό τους πρόγραμμα. Διεθνείς συμμετοχές, χρηματικά έπαθλα, μια ιστορική διαδρομή που ξεκινά από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Πέλλα για να καταλήξει στην παραλία Θεσσαλονίκης, ο Αλεξάνδρειος ετοιμάζεται για τη δωδέκατη διεξαγωγή του και αποτελεί το event για το οποίο συζητά όλη η δρομική Ελλάδα. Η βατή, σχεδόν σε όλη την έκταση επίπεδη διαδρομή του ενδείκνυται για όσους θα δοκιμάσουν για πρώτη φορά το εξουθενωτικό άθλημα του μαραθωνίου. Ενώ όλη η γοητεία του επιτεύγματος επικεντρώνεται στο συλλογικό χειροκρότημα του κοινού, το οποίο συνοδεύει τους δρομείς ήδη από το 35ο χιλιόμετρο, στο κέντρο του Κορδελιού, και συντροφεύει τους αθλητές κατά μήκος της πορείας τους από τα Δικαστήρια, τη Λεωφόρο Νίκης και τον τερματισμό στην παραλία. Πανέμορφα συναισθήματα περιμένουν όσους ολοκληρώσουν –ξέρουμε τι λέμε, έχουμε βρεθεί ανάμεσά τους!

Πράγματι, ο Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» είναι μια πραγματικά σπάνια εμπειρία αυτοεκπλήρωσης, την οποία αξίζει να χαρίσεις στον εαυτό σου. Και τι ωραιότερο από το να συνδέσεις τη συμμετοχή σου με τη χαρά της συντροφικότητας, αγωνιζόμενος παρέα με άλλες ιδροκοπημένες φιγούρες που μοιράζονται το πάθος για τρέξιμο μαζί σου; Ένας σπουδαίος αγώνας, ένας μεγάλος ονομαστικός χορηγός, μια δρομική κοινότητα που μας χωράει όλους, μια σημαντική ημερομηνία που πλησιάζει ώρα με την ώρα, ενώ οι εγγραφές σύντομα κλείνουν: 12ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» στις 2 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, παρέα με την StoiximanRunningTeam. Τρέξε για να γεμίσεις φίλους!

Info: 12ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος»

Πού: Κεντρική πλατεία της Πέλλας

Πότε: Κυριακή 2 Απριλίου

Απόσταση: 42.195 μέτρα, 10.000 και 5.000 μέτρα

Εγγραφές: atgm.gr

Join the running team: facebook.com/StoiximanRunningTeam

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ