Health & Fitness

Εσύ για ποιον τρέχεις;

Μπορείς να τρέχεις μόνο για σένα, αλλά μπορείς να τρέχεις και για ένα σκοπό που αξίζει περισσότερα

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
ΤΕΥΧΟΣ 590
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
330174-683110.jpg

Είναι ωραία να τρέχεις για εσένα. Πολύ περισσότερο στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Πόσο πιο ωραία, όμως, είναι να τρέχεις και για εσένα και για τους άλλους. Για αυτούς που χρειάζονται τη στήριξή σου. Κάθε χρόνο δημοφιλείς Έλληνες ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της WIND Running Team και τρέχουν ως πρεσβευτές της ομάδας, στηρίζοντας το έργο κοινωφελών οργανισμών. Αυτό θα κάνουν και φέτος και είναι πραγματικά πολλοί. 

Στις 13 Νοεμβρίου το πρωί θα δοθεί η εκκίνηση του φετινού 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και μαζί μια νέα ελπίδα για την ΕΛΕΠΑΠ και τις Καρδιές για Όλους, δύο οργανισμούς που στηρίζουν παιδιά με σημαντικά προβλήματα υγείας.

Εσύ για ποιον τρέχεις;

Για το έργο αυτών των οργανισμών θα φορέσουν τις αθλητικές φανέλες της WIND Running Team και θα τρέξουν οι Έφη Αλεβίζου, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Μαντώ Γαστεράτου, Νίκος Αναδιώτης, Ανθή Βούλγαρη, Άρτεμις Ιγνατίου, Κατερίνα Καραβάτου, Κρατερός Κατσούλης, Νίκη Κάρτσωνα, Κατερίνα Λέχου, Γιάννης Μπουρούσης, Μαρία Νικόλτσιου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Νικολέττα Ράλλη, Ρένος Ρώτας, Κώστας Σόμμερ, Αντώνης Σρόιτερ, Έλλη Στάη, Σάσα Σταμάτη, Σάκης Τανιμανίδης, Εύη και Μαρία Φραγκάκη, Βίκυ Χατζή και Γιάννης Χατζηγεωργίου. 

Όσοι τρέχουν λένε ότι ήταν πολλές οι φορές που ξεκίνησαν μια προπόνηση βαριεστημένα και χωρίς πολλή διάθεση, όμως στο τέλος της ποτέ δεν το μετάνιωσαν. Μπορείτε να τρέχετε μόνο για εσάς, μπορείτε να τρέχετε και για τους άλλους. Όπως η ομάδα WIND Running Team, η οποία προσπαθεί να ενώσει το τρέξιμο με την κοινωνική αλληλεγγύη. Μέσα από τις προσπάθειες αυτές, από το 2011 περισσότερα από €550.000 έχουν διατεθεί σε σωματεία που φροντίζουν παιδιά και ο αγώνας αυτός δεν έχει τερματισμό. 

Εσύ για ποιον τρέχεις;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ