Health & Fitness

Ladies Run

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 587
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
327897-677812.jpg

16 Οκτωβρίου, κατά τις 10 το πρωί, και όλη η περιοχή γύρω από τον Αστέρα Βουλιαγμένης είχε πάρει την απόχρωση του ροζ, από τα μπλουζάκια της Adidas που φορούσαν οι περίπου 1.200 συμμετέχουσες στο φετινό 5ο Ladies Run. Σε αγώνες δρόμου «είθισται» να αναφέρονται πρώτα τα ονόματα των νικητών, για το Ladies Run όμως θα τα πάρουμε «ανάποδα» αφού πραγματικά είναι ένας αγώνας από γυναίκες για γυναίκες. 

Λίγα περισσότερα από €4.000 συγκεντρώθηκαν φέτος, παραδόθηκαν από τον εμπνευστή της διοργάνωση, Κίμωνα Φραγκάκη, στο σωματείο Δεσμός και από εκεί θα μοιραστούν στον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών Πειραιά, στην Amurtel Hellas, μια παγκόσμια οργάνωση ανακούφισης από καταστροφές που απαρτίζεται από γυναίκες και επικεντρώνεται αποκλειστικά στις ανάγκες γυναικών και παιδιών, στο Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία «Περπατώ» και στο Ειδικό Πρόγραμμα Εξαρτημένων Γυναικών.  

Όσον αφορά τις νικήτριες, ήταν η Ελευθερία Πετρουλάκη για τα 5χλμ. με χρόνο 17.56 και η Ντενίζ Δημάκη με 38.27 στα 10χλμ. 

Στην επετειακή διοργάνωση, που ήταν sold out όπως κάθε χρόνο, συμμετείχαν αθλήτριες, πρωταθλήτριες, διασημότητες, γυναίκες κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης που έτρεξαν με πάθος για να στηρίξουν άλλες γυναίκες. Ανάμεσά τους οι Τζένη Θεωνά, Γιούλικα Σκαφιδά, Θωμαΐς Απέργη, Έλενα Γαλύφα, Άννα Πρέλεβιτς, Ευαγγελία Τσιορλίδα, Νικολέττα Ράλλη, Ειρήνη Ζαρκαδούλα, Χριστίνα Βραχάλη, Κλέλια Πανταζή, Πηγή Δεβετζή, Μαρία Πολύζου κ.ά. 

Όπως κάθε χρόνο, όλες οι δρομείς επιβραβεύτηκαν με το συλλεκτικό βραχιόλι της Links of London (επίσημου προμηθευτή των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου), ενώ ανάμεσα στους πρωταγωνιστές και οι περίπου 100 εθελοντές. Το ίδιο βράδυ, μέσα από χιλιάδες πολύχρωμα posts στα social media, οι συμμετέχουσες διέδωσαν κάτι από τη μαγεία και τη θετική ενέργεια του αγώνα, δίνοντας την υπόσχεση να είναι και του χρόνου στη γραμμή της εκκίνησης, για μια νέα πενταετία Ladies Run! 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ