Αυτοκινηση

Ο Hamilton προσθέτει στο όνομά του το επώνυμο της μητέρας του

Τι δήλωσε για αυτή του την απόφαση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Lewis Hamilton μαζί με τη μητέρα του, Carmen Larbalestier
Lewis Hamilton - Carmen Larbalestier © EPA / JASON SZENES

Lewis Hamilton: Γιατί αποφάσισε να αλλάξει το επώνυμο του, προσθέτοντας και εκείνο της μητέρας του - Οι δηλώσεις λίγο πριν την αλλαγή.

Ο Lewis Hamilton, σταρ της Formula 1, ανακοίνωσε ότι βρίσκεται στη διαδικασία αλλαγής του ονόματός του για να συμπεριλάβει και το επώνυμο της μητέρας του, δηλαδή το επώνυμο Larbalestier.

Ο 37χρονος Hamilton προχωρά σε αυτήν την κίνηση, θέλοντας να τιμήσει την αγαπημένη του μητέρα. «Είμαι πραγματικά περήφανος για το όνομα της οικογένειάς μου. Το όνομα της μαμάς μου είναι Larbalestier και πρόκειται να το βάλω στο όνομά μου. Δεν καταλαβαίνω πραγματικά πλήρως την ιδέα ότι όταν οι άνθρωποι παντρεύονται η γυναίκα χάνει το όνομά της και θέλω πραγματικά το όνομα της μαμάς μου να συνεχίσει με το όνομα Χάμιλτον».

Ο Hamilton, ο οποίος συνοδευόταν από τη μητέρα του για να τιμηθεί με τον τίτλο του ιππότη στο Κάστρο του Ουίνδσορ τον περασμένο Δεκέμβριο, είπε ότι δεν είναι σίγουρος πότε θα επικυρωθεί επίσημα η αλλαγή του ονόματος, όταν ρωτήθηκε εάν το νέο του όνομα θα επιβεβαιωθεί εγκαίρως για την έναρξη της σεζόν στο Μπαχρέιν αυτό το Σαββατοκύριακο. Γκραν Πρι.

F1 champion Lewis Hamilton receives knighthood

Ο πατέρας του Hamilton, Antony και η μητέρα του, Carmen χώρισαν όταν ο οδηγός της Formula 1 ήταν δύο ετών.

Ο Hamilton ετοιμάζεται για την 16η σεζόν του, ελπίζοντας να πάει καλύτερα μετά από μια αμφιλεγόμενη ήττα από τον αντίπαλο της Red Bull, Max Verstappen, στο πρωτάθλημα οδηγών του 2021.

«Το Μπαχρέιν θα είναι δύσκολο», πρόσθεσε ο Χάμιλτον, ο οποίος μιλούσε στο Dubai Expo 2020 τη Δευτέρα.

Με πληροφορίες από Sky News και Guardian

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις              

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ