Ford Kuga Plug-In Hybrid

Ford Kuga Plug-In Hybrid εντός και εκτός πόλης

ΟΔΗΓΗΣΑΜΕ ΤΟ ΝΕΟ FORD KUGA PLUG-IN HYBRID: Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ο καιρός των ταξιδιών ήρθε. Και πώς θα σας φαινόταν να οδηγείται στην πόλη ένα απόλυτα οικονομικό αυτοκίνητο και να έχετε έναν τέλειο «συνοδοιπόρο» όταν αποφασίσετε να κάνετε εκδρομές σε βουνά και θάλασσες; Το Ford Kuga Plug-In Hybrid έρχεται να σας δώσει πληθώρα λύσεων και να μην σας στερήσει τίποτα!

Ford Kuga Plug-In Hybrid

Σχεδιασμός

Η αεροδυναμική σιλουέτα περιλαμβάνει ένα μακρύτερο μεταξόνιο που δημιουργεί στο όχημα μεγαλύτερο αποτύπωμα στο δρόμο, προς όφελος της οδηγικής άνεσης και της ευστάθειας.

Στο εσωτερικό, το νέο Kuga προσφέρει ακόμα πιο διαισθητικά χαρακτηριστικά άνεσης και υποστήριξης της οδήγησης, όπως το μόντεμ FordPass Connect, το οποίο βοηθά στην καλύτερη διαχείριση του Kuga Plug-In Hybrid με τις νέες λειτουργίες εξηλεκτρισμένων οχημάτων για την εφαρμογή FordPass που μεταφράζονται σε διαρκή συνδεσιμότητα. Περαιτέρω προηγμένες τεχνολογίες περιλαμβάνουν ασύρματη επιφάνεια φόρτισης για κινητό τηλέφωνο και σύστημα infotainment SYNC 3 της Ford, το οποίο υποστηρίζεται από μία κεντρική οθόνη αφής 8 ιντσών. To premium ηχοσύστημα της B&O υπόσχεται μία εμπειρία ήχου υψηλής ποιότητας, ενώ για πρώτη φορά υιοθετείται ένας φιλικός στο χρήστη, ευανάγνωστος πίνακας οργάνων LCD 12,3 ιντσών με τεχνολογία «true colour» για πιστή αποτύπωση των χρωμάτων.

Φυσικά, καμία παροχή δεν στερείται από κανέναν αγοραστή ανεξάρτητα από την επιλογή της έκδοσης. Κι αυτό επειδή το Kuga διαθέτει πλούσιο βασικό εξοπλισμό, όπως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12.3’’, Sync 3 με 8’’ οθόνη αφής και Navigation, Embedded Modem, Κάμερα μπροστά και πίσω, Collision Mitigation, Active Park Assist κ.ά.

Ford Kuga Plug-In Hybrid
Ford Kuga Plug-In Hybrid

Ο καλύτερος στην κατηγορία χώρος για τα πόδια των πίσω επιβατών και η κορυφαία στο είδος χωρητικότητα του χώρου αποσκευών με τα 706 λίτρα, καθιστούν το Kuga το μοντέλο με τον μεγαλύτερο χώρο στην μεγαλύτερο στην κατηγορία του. Αυτά επιτυγχάνονται με την υιοθέτηση μιας συρόμενης δεύτερης σειράς καθισμάτων, που μετακινείται εύκολα προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, σε μία διαδρομή μήκους 15 εκ.

Στον δρόμο

Tο Ford Kuga Plug-in Hybrid (PHEV) συνδυάζει έναν ηλεκτρικό κινητήρα που τροφοδοτείται από μπαταρία με τον βενζινοκινητήρα Duratec 2.5 λίτρων, σύνολο που αποδίδει συνδυασμένη ισχύ 225 ίππων, σε συνδυασμό με εξαιρετική οικονομία καυσίμου και εκπομπές CO2 μόλις 32 γρ. /χλμ. (WLTP). Και για να μην υπάρχει άγχος, η υβριδική μπαταρία συνοδεύεται από εγγύηση 8 ετών ή 160.000 χλμ. (όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο).

Η επιλογή λειτουργιών ηλεκτρικού οχήματος (EV) σημαίνει ότι μπορείς να αποφασίσεις εάν θα λειτουργήσεις το Kuga PHEV με ισχύ από τον ηλεκτρικό κινητήρα, τον βενζινοκινητήρα ή μέσω συνδυασμού και των δύο. Με τη χρήση της λειτουργίας «EV Now» το plug-in hybrid μπορεί να διανύσει έως 56 χλμ. μόνο με ηλεκτρική ισχύ και οδήγηση με μηδενικούς ρύπους, αλλά και την εντυπωσιακή τιμή των 1.4 λίτρων/100 χλμ.  Η κίνηση μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων.

Ford Kuga Plug-In Hybrid
Ford Kuga Plug-In Hybrid

Οι οδηγοί μπορούν να επιλέγουν πότε και πώς να αξιοποιούν την ενέργεια της μπαταρίας χρησιμοποιώντας τα προφίλ EV Auto, EV Now, EV Later και EV Charge. Όταν η μπαταρία φτάνει στο κατώτερο επίπεδο φόρτισης, το Kuga αυτόματα επιστρέφει στο πρόγραμμα EV Auto συμπληρώνοντας την ισχύ του βενζινοκινητήρα με υποβοήθηση από τον ηλεκτροκινητήρα με χρήση της ανακτημένης ενέργειας για βελτιστοποιημένη οικονομία καυσίμου. Κάπου εδώ, να εξάρουμε την εντυπωσιακή ανάκτηση ενέργειας, κάτι που διαπιστώσαμε αφ’ εαυτοίς.

Το αυτοκίνητο διαθέτει πλήθος συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας, ενώ το νέο Ford Kuga απέσπασε την κορυφαία διάκριση των 5 αστέρων στις δοκιμές που πραγματοποίησε ο ανεξάρτητος οργανισμός Euro NCAP, συγκεντρώνοντας βαθμολογία 92% στην προστασία των ενηλίκων επιβατών και άριστα στις πλευρικές συγκρούσεις σε μπαριέρα και στύλο, που αποτελεί μία πιο σοβαρή περίπτωση πλευρικής πρόσκρουσης.

Ford Kuga Plug-In Hybrid
Ford Kuga Plug-In Hybrid

Τιμή

Οι τιμές για το υβριδικό Ford Kuga αρχίζουν από τις 45.715 ευρώ για την έκδοση 2.5L βενζίνη Duratec, 225PS PHEV με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Εδώ να προσθέσουμε ότι το Kuga έχει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, ελεύθερη είσοδο στον δακτύλιο, oδήγηση με μηδενικούς ρύπους, απαλλαγή ετήσιου εταιρικού φόρου, ενώ με κλείσιμο παραγγελίας τώρα, με προστασία τιμής και προνομιακό επιτόκιο από 1,99%. Το πρόγραμμα διατίθεται μέσω του Επίσημου Δικτύου Ford κι εσείς μπορείτε να κλείσετε τώρα το δικό σας μπαίνοντας στο ford.gr/cars

Ford Kuga Plug-In Hybrid
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5