Visual Browsing
Το «Ελληνικό» ηλεκτρικό αυτοκίνητο e.GO Life

Αυτό θα είναι το «ελληνικό» ηλεκτρικό αυτοκίνητο e.GO Life

«Ένα ξεχωριστό ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης που ταιριάζει απόλυτα στην ελληνική αγορά»
e.GO Life: Αυτό θα είναι το «ελληνικό» καινοτόμο ηλεκτρικό αυτοκίνητο και θα κατασκευάζεται στην Ελλάδα.

In brief

> Η ανεξάρτητη γερμανική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων Next.e.GO Mobile SE παρουσίασε το καινοτόμο και μοναδικά σχεδιασμένο ηλεκτρικό αυτοκίνητο e.GO Life, κατά τη διάρκεια exclusive εκδήλωσης στην Αθήνα. 

> Έγινε αναλυτική παρουσίαση της ανατρεπτικής οικολογικής παραγωγής σε micro-factories και της νέας γενιάς αυτοκινήτων της εταιρείας.

Το «Ελληνικό» ηλεκτρικό αυτοκίνητο e.GO Life
Σχετικα
Νέο Audi A3 Sportback: Δυναμική σχεδίαση & καινοτόμες τεχνολογίες
Νέο Audi A3 Sportback: Δυναμική σχεδίαση & καινοτόμες τεχνολογίες

> Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η e.GO ανακοίνωσε πως οι Έλληνες καταναλωτές σύντομα μπορούν να ξεκινήσουν τις προπαραγγελίες για το e.GO Life από το εργοστάσιο της Γερμανίας, το οποίο βρίσκεται ήδη σε παραγωγή, και αναμένεται να παραδοθούν μέχρι το τέλος του 2022. 

Τι είναι

> Ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο, ευέλικτο αυτοκίνητο πόλης, που προάγει τις αρχές της ουσιαστικής τάσης των ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Σχετικα
Βράχος έπεσε σε αυτοκίνητο- Γλίτωσαν οι επιβάτες (βίντεο)
Βράχος έπεσε σε αυτοκίνητο- Γλίτωσαν οι επιβάτες (βίντεο)

Το «Ελληνικό» ηλεκτρικό αυτοκίνητο e.GO Life

> Ευρύχωρο με 4 καθίσματα, υψηλότερη θέαση και έξυπνο σχεδιασμό μπαταρίας, το e.GO Life έχει αυτονομία πόλης 220km και τελική ταχύτητα 122 χλμ./ώρα. 

> Μπορεί να φορτιστεί σε συμβατικές πρίζες ή σε standard 11Kw wall box σε περίπου 2 ώρες, με βιώσιμο και οικονομικό τρόπο.

> Πίσω από τον σχεδιασμό του αυτοκινήτου βρίσκεται η θρυλική ιταλική οικογένεια σχεδιαστών Spada, γνωστή για μερικά από τα πιο εμβληματικά designs εδώ και πολλές δεκαετίες. 

Το «Ελληνικό» ηλεκτρικό αυτοκίνητο e.GO Life

 

Γνωριμία

> Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι, πέρα από την παραγωγή του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα διεθνές Customer Experience Center και R&D για την έρευνα των επιπτώσεων των μπαταριών και του θερμού κλίματος στη χώρα. Παράλληλα, η εταιρεία αναπτύσσει τις υποδομές πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών, για να υποστηρίξει την επέκτασή της στην Ελλάδα. 

> Οι επισκέπτες της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να ενημερωθούν για ένα πραγματικά ανατρεπτικό concept: το e.GO Life, το βιώσιμο και ανθεκτικό, νέας γενιάς ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης. 

Το «Ελληνικό» ηλεκτρικό αυτοκίνητο e.GO Life

> «Γεννημένο 3D και ηλεκτρικό», το e.GO Life αποτελεί, σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, τον τέλειο συνδυασμό ιδανικού αυτοκινήτου πόλης, ανθεκτικότητας και ολιστικής βιωσιμότητας. 

> Το στιβαρό χωροδικτύωμα από αλουμίνιο και το εξαιρετικά ανθεκτικό εξωτερικό πολυμερές αμάξωμα προσδίδουν στο e.GO Life ανώτερη ασφάλεια, σημαντικά μεγαλύτερο κύκλο ζωής και χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας. 

Το «Ελληνικό» ηλεκτρικό αυτοκίνητο e.GO Life

> Ο Prof. Dr. Ulrich Hermann, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Next.e.GO Mobile SE ο οποίος παρουσίασε μια ολοκληρωμένη επισκόπηση του αυτοκινήτου και της ανατρεπτικής ιδέας παραγωγής του μέσω micro factory, δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι για την έναρξη της πορείας μας στην Ελλάδα, με την παρουσίαση ενός ξεχωριστού ηλεκτρικού αυτοκινήτου πόλης που ταιριάζει απόλυτα στην ελληνική αγορά και τον έντονο τρόπο ζωής της, ενώ παράλληλα θα συνεισφέρουμε στην επίτευξη των στόχων βιωσιμότητας και απαλλαγής από εκπομπές ρύπων». 

Το «Ελληνικό» ηλεκτρικό αυτοκίνητο e.GO Life

> Η e.GO σύντομα θα ξεκινήσει και το Road Show της στην Ελλάδα, που θα περιλαμβάνει εκθέσεις αυτοκινήτων και δραστηριότητες σε κεντρικά σημεία της πόλης. Στα σημεία έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν το αυτοκίνητο, να πραγματοποιήσουν test-drive και να υποβάλλουν την προπαραγγελία τους στα τέλη Οκτωβρίου. 

Το «Ελληνικό» ηλεκτρικό αυτοκίνητο e.GO Life

> Στη διάρκεια της παρουσίασης ο Prof. Dr. Ulrich Hermann, ανακοίνωσε ότι έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση το ότι πάνω από 20 περιοχές στην Ελλάδα διεκδίκησαν την κατασκευή του εργοστασίου παραγωγής των e.GO Life, ενώ τελικά επελέγησαν οι δύο επικρατέστερες. Σύντομα, μέχρι τα τέλη του χρόνου θα ανακοινωθεί η περιοχή που θα φιλοξενήσει το εργοστάσιο.


Ποια είναι η Next.e.GO Mobile SE

> Η Next.e.GO Mobile SE, με έδρα το Άαχεν, είναι κατασκευαστής ηλεκτρικών οχημάτων και συστημάτων βιώσιμης κινητικότητας. Περίπου 400 εργαζόμενοι της Next.e.GO Mobile SE εργάζονται σε ευέλικτες ομάδες σε διάφορα αποδοτικά από άποψη κόστους, ιδιαίτερα ανθεκτικά και βιώσιμα ηλεκτρικά οχήματα για μετακινήσεις μικρών αποστάσεων. 

Info 

> Ανακαλύψτε περισσότερα για την e.GO Mobile στο https://e-go-mobile.com/en 

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5