Αυτοκινηση

Ράλλυ Ακρόπολις: Προηγούνται Θεοχαρόπουλος - Κότσαλης

Γιορτή! Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει την ατμόσφαιρα που επικράτησε

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοκίνητο στο Ράλλυ Ακρόπολις
© Θωμάς Κ. Ευθυμίου

Ράλλυ Ακρόπολις: Στέφανος Θεοχαρόπουλος - Γιώργος Κότσαλης προηγούνται στην κατηγορία τους με το Ford Fiesta Rally 4 της SVMotorsport.

Οι Στέφανος Θεοχαρόπουλος-Γιώργος Κότσαλης με το Ford Fiesta Rally 4 της SV Motorsport, με χορηγούς το ΖΑΓΟΡΙ, την XIAOMI και την COSMOTE και τα αυτοκόλλητα της ATHENS VOICE στα πλαϊνά του αυτοκινήτου, ξεπερνώντας τα προχθεσινά προβλήματα, απήλαυσαν την μεγαλύτερη -αγωνιστικά- ημέρα του αγώνα, μια και ο οδηγός απαλλαγμένος από οτιδήποτε θα μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή του, εστίασε στο να διασκεδάσει ευατόν και την ομάδα, κάτι που συνδυάστηκε στο τέλος της ημέρας με ένα ιδιαίτερα κολακευτικό αποτέλεσμα, ήτοι το πλήρωμα με το Νο 63 στις πόρτες να φιγουράρει στην πρώτη θέση της κατηγορίας τους!

Αυτοκίνητο στο Ράλλυ Ακρόπολις
© Θωμάς Κ. Ευθυμίου

Γιορτή! Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει την ατμόσφαιρα που επικράτησε και το Σάββατο στα βουνά της Στερεάς Ελλάδας. Τα πληρώματα, τα αγωνιστικά αυτοκίνητα καθώς και η παρουσία δεκάδων χιλιάδων θεατών στις ειδικές διαδρομές της σημερινής τρίτης ημέρας συνέθεσαν ένα απολαυστικό σκηνικό, με εκρηκτικό αποτέλεσμα. Οι επιδόσεις και πλούσιο θέαμα ήταν τα βασικά συστατικά.

Οι καιρικές συνθήκες «ισορρόπησαν» στην τρίτη ημέρα του αγώνα και χωρίς βροχή πλέον, η πολυπόθητη «Ακροπολική σκόνη», έκανε την εμφάνισή της για να αποζημιώσει τις χιλιάδες θεατών που γέμισαν τα βουνά της Κεντρικής Ελλάδας.

Αυτοκίνητο στο Ράλλυ Ακρόπολις
© Θωμάς Κ. Ευθυμίου

Την Κυριακή έχουμε την τελευταία ημέρα του του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η οποία μπορεί να περιλαμβάνει μόλις 70 αγωνιστικά χιλιόμετρα, αλλά σε αυτά εμπεριέχεται αρκετή ιστορία (Ταρζάν) και μία ειδική διαδρομή 33 χιλιομέτρων (Πύργος) που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες. 

Αυτοκίνητο στο Ράλλυ Ακρόπολις
© Θωμάς Κ. Ευθυμίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ