Αυτοκινηση

Το Avis leasing συνομιλεί με το μέλλον

Γνωρίστε τον πιο έξυπνο και εξελιγμένο τρόπο για να έχετε αυτοκίνητο!

32014-72458.jpg
A.V. Guest
ΤΕΥΧΟΣ 788
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Avis leasing

Avis leasing: Τα πλεονεκτήματα για τους οδηγούς και ο τρόπος για να αποκτήσετε εύκολα αυτοκίνητο

Του Κωνσταντίνου Λεμονή


Το καλοκαίρι μπήκε και η Avis δείχνει τον δρόμο για το απόλυτο summer mood, αφού σας προσφέρει τη δυνατότητα να οδηγείτε τα πιο προηγμένα μοντέλα αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς, απλά με ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα. Πώς; Με Avis Leasing! Το leasing –ή αλλιώς η μακροχρόνια μίσθωση– αυτοκινήτου προσπαθεί να κερδίσει το δικό του «έδαφος» στις προτιμήσεις των ιδιωτών στην Ελλάδα, και η Avis με την πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία της είναι εδώ για να μας αποδείξει ότι το leasing αυτοκινήτου αφορά... όλους!

Το ταξίδι αρχίζει (και τελειώνει…) με μία επίσκεψη στο www.myavis.gr, όπου επιλέγετε το αυτοκίνητό σας απλά, γρήγορα και… online. Μία ευχάριστη εμπειρία, ναι. Έτσι θα το αποκαλούσαμε. Ένα περιβάλλον, προσβάσιμο ανά πάσα στιγμή και από οποιοδήποτε μέσο σας εξυπηρετεί (smartphone, tablet, laptop κ.ά.). Ας τα πάρουμε όλα από την αρχή λοιπόν, κάνοντας ένα «ταξίδι» σε έναν κόσμο που μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά μας.

Τι είναι το leasing αυτοκινήτου;

Με απλά λόγια, το leasing με την Avis είναι ο πιο έξυπνος και εξελιγμένος τρόπος για να έχετε αυτοκίνητο. Κι όταν λέμε αυτοκίνητο, εννοούμε τα πάντα: Θέλετε βενζίνη; Θέλετε diesel; Ηλεκτρικό, υβριδικό ή plug in; Αυτοκίνητο πόλης, οικογενειακό ή SUV; Τα πάντα υπάρχουν διαθέσιμα.

Με την επιλογή του leasing αυτοκινήτου σας  πληρώνετε απλά ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα για να μπορείτε να το οδηγείτε, ενώ η ιδιοκτησία του οχήματος –αλλά και τα βάρη που αυτή συνεπάγεται– μένει τυπικά στην Avis. Το leasing αυτοκινήτου με την Avis διαρκεί για όσο εσείς επιλέξετε (από 2 έως 5 έτη), ενώ με τη λήξη του έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε το όχημα, να το εξαγοράσετε σε προσυμφωνημένη τιμή ή ακόμη και να ανανεώσετε με ένα άλλο, ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο της επιλογής σας. Αυτή η διαφορετική, σύγχρονη πρόταση προς τους επαγγελματίες και ιδιώτες οδηγούς προσφέρει πέντε αληθινά πλεονεκτήματα που αξίζει να μελετήσουμε:

  • Μεγάλη ευελιξία στην επιλογή μοντέλου, προδιαγραφών και εξοπλισμού του νέου σας αυτοκινήτου, αφού έχετε τη δυνατότητα είτε να επιλέξετε ανάμεσα στις ειδικά διαμορφωμένες Avis leasing προσφορές με τους πιο ευνοϊκούς όρους ή ακόμη και να διαμορφώσετε το δικό σας αυτοκίνητο από την αρχή, ακόμη και με μηδενική προκαταβολή.
  • Απαλλαγή από έξοδα, όπως: τέλη κυκλοφορίας, πλήρη ασφαλιστική κάλυψη (και μάλιστα ίδιες ζημιές με απαλλαγή), έξοδα συντήρησης –  σέρβις, αλλαγή ελαστικών, αυτοκίνητο αντικατάστασης, οδική βοήθεια, καθώς όλα περιλαμβάνονται στο μηνιαίο μίσθωμα.
  • Σταθερότητα στο κόστος χρήσης του αυτοκινήτου σας για να  προγραμματίζετε καλύτερα τα έξοδά σας.
  • Δυνατότητα να έχετε ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο κάθε λίγα χρόνια. Έτσι απολαμβάνετε πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην ασφάλεια, την οικονομία καυσίμου και τις επιδόσεις των νεότερων μοντέλων.

Leasing αυτοκινήτου με λίγα clicks

Εύκολο και γρήγορο leasing, αποκλειστικά online και ας δούμε πώς. Ο ενδιαφερόμενος δημιουργεί το online προφίλ του στο myavis.gr και μέσα από αυτό μπορεί να κάνει τα πάντα: πραγματοποιεί το αίτημά του για το αυτοκίνητο που τον ενδιαφέρει, ολοκληρώνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται από την πλευρά του, ενώ παράλληλα λαμβάνει online ενημέρωση για κάθε στάδιο, από την εκδήλωση ενδιαφέροντος μέχρι και την παραλαβή του αυτοκινήτου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ