Αυτοκινηση

Το Rally Italia Sardegna ξεκίνησε

O Thierry Neuville έκανε τον καλύτερο χρόνο στο δοκιμαστικό Shakedown

eleni_helioti_1.jpg
Ελένη Χελιώτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στιγμιότυπο από την πρεμιέρα του Ράλι Σαρδηνίας

Ράλι Σαρδηνίας 2021: O Thierry Neuville, με Hyundai i20, έκανε τον καλύτερο χρόνο στο δοκιμαστικό Shakedown - Οι ειδικές διαδρομές που θα γίνουν 4-6 Ιουνίου.

Ο Ιούνιος έφτασε, και αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα για το θρυλικό, χωμάτινο, και πολύ απαιτητικό Ράλι Σαρδηνίας.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, 3 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε το δοκιμαστικό Shakedown, και τον καλύτερο χρόνο έκανε ο Thierry Neuville, με Hyundai i20, με τον Ott Tanak, και αυτός με Hyundai i20, να είναι 3 κλάσματα του δευτερολέπτου πιο πίσω. Αυτό βεβαίως δεν είναι απαραίτητα ενδεικτικό του τριημέρου που ξεκινάει την Παρασκευή το πρωί, καθότι όπως πολλές φορές έχουμε δει, οι πρωτιές μπορούν να αλλάξουν ανα πάσα στιγμή, και ανά πάσα στροφή.

Το τριήμερο αυτό θα απολαύσουμε 8 Ειδικές Διαδρομές (Ε.Δ.) την Παρασκευή, 8 το Σάββατο, και 4 την Κυριακή. Όπως πάντα θα είναι ένα σκληρό τεστ, τόσο λόγω εδάφους, όσο και θερμοκρασίας. Τα πληρώματα ωστόσο εξέφρασαν τη χαρά του να τρέχουν και πάλι μπροστά σε θεατές, κάτι το οποίο τους είχε λείψει πολύ.

Στιγμιότυπο από την πρεμιέρα του Ράλι Σαρδηνίας

Ο Andreas Mikkelsen επιστρέφει, ενώ ήταν εκτός στο Ράλι Πορτογαλίας λόγω Covid, ίσως πιο έτοιμος από άλλους οδηγούς λόγω του γεγονότος ότι πέρσι ήταν μέλος της ομάδας Pirelli που δοκίμαζε τα καινούργια ελαστικά, και η «θητεία» του ενδεχομένως να του εγγυηθεί ένα μικρό προβάδισμα στον αγώνα αυτό.

🔴  Shakedown LIVE! WRC Rally Italia Sardegna 2021

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ