Αυτοκινηση

Ράλι Κροατίας: Άρχισε η τρίτη στάση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος

O αγώνας θα είναι αυστηρά ασφάλτινος

eleni_helioti_1.jpg
Ελένη Χελιώτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στιγμιότυπο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι στην Κροατία
© Red Bull Content Pool

Η τρίτη στάση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι ξεκίνησε στις 22 Απριλίου και αναμένεται να είναι ένας γεμάτος και εντυπωσιακός αγώνας

Σήμερα το πρωί, 22 Απριλίου, 2021, ξεκίνησε το Ράλι Κροατίας, μετά από δίμηνη διακοπή, με το γνωστό Shakedown, μια μικρή διαδρομή την οποία τα πληρώματα μπορούν να επαναλάβουν όσες φορές θέλουν για να πάρουν μια αίσθηση του τι θα ακολουθήσει. Καλύτερο χρόνο έκανε ο Kalle Rovanpera, με Toyota Yaris και την ομάδα Toyota Gazoo Racing. 

Kalle Rovanpera
© Red Bull Content Pool

Ο αγώνας θα είναι αυστηρά ασφάλτινος. Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή του Ζάγκρεμπ της τελευταίες ημέρες υπήρξαν λίγο ασταθείς, έχοντας μέχρι και λίγο χιόνι σε κάποιες ειδικές. Ευτυχώς όμως η θερμοκρασία ανέβηκε και σταθεροποιήθηκε. Επειδή οι περισσότερες Ειδικές Διαδρομές (Ε.Δ.) είναι ενδιάμεσα από δάση με πολλά δέντρα, σήμερα το πρωί υπήρχαν πολλά φύλλα πεσμένα στην άσφαλτο, τα οποία ενδεχομένως να δημιουργούν σε συγκεκριμένα σημεία έλλειψη πρόσφυσης (grip).

Στιγμιότυπο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι στην Κροατία
© Red Bull Content Pool

Ο αγώνας ξεκινάει αύριο το πρωί στις 9:37 πμ (ώρα Ελλάδος), και το πρώτο σκέλος θα έχει 4 Ε.Δ. το πρωί, και 4 το απόγευμα. Στο σύνολο θα υπάρξουν 20 Ε.Δ. και παραπάνω από 300 χιλιόμετρα αγώνα! Τρίβουμε τα χέρια μας και ανυπομονούμε να ξεκινήσει!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ