Αυτοκινηση

Νέο Suzuki SWIFT Hybrid: Eco Friendly & Fun to Drive!

Το υβριδικό σύστημα αυτό είναι που κινεί το νέο Suzuki SWIFT Hybrid επιτυγχάνοντας ακόμη μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου στις καθημερινές μετακινήσεις

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
3_1200x650.jpg

Suzuki SWIFT Hybrid: Ένα αυτοκίνητο-σημείο αναφοράς στην υβριδική κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα της εποχής.

Η ζωή στην πόλη αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς. Το ίδιο συμβαίνει και με την περιβαλλοντική συνείδηση των αυτοκινητοβιομηχανιών, οι οποίες αναζητούν πλέον εναλλακτικές μορφές κίνησης. Σε αυτό το πλαίσιο, η Suzuki εξέλιξε το δικό της υβριδικό σύστημα, με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος.

1_880x461.jpg

Το νέο Suzuki SWIFT Hybrid προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου στις καθημερινές μετακινήσεις, με μόλις 3,9lt/100km. Έτσι, ο οδηγός μπορεί να κινείται στην πόλη, χωρίς το άγχος της κατανάλωσης!

Όμως, τα θετικά ενός Suzuki SWIFT Hybrid δεν σταματούν εδώ. Ο νέος βενζινοκινητήρας 1.2 DUALJET απόδοσης 83 ίππων συνεργάζεται άψογα με το υβριδικό σύστημα της Suzuki, με αποτέλεσμα οι εκπομπές ρύπων CΟ2 να είναι μόλις 88gr/km. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι το νέο SWIFT Hybrid δεν έχει τέλη κυκλοφορίας!

Το σύστημα είναι απλό στη σύλληψή του, αλλά ιδιοφυές. Διαθέτει μία μπαταρία ιόντων λιθίου, μεγαλύτερης χωρητικότητας, παρέχοντας περαιτέρω βελτιώσεις στην απόδοση καυσίμου, διατηρώντας παράλληλα τη χαρακτηριστική γραμμική απόκριση σε όλο το φάσμα λειτουργίας του.

Ευέλικτο, πρακτικό και ασφαλές
Το νέο SWIFT Hybrid είναι ιδανικό για κάθε διαδρομή, ακόμα και όταν πρόκειται για μία πολυσύχναστη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα με αυξημένη κυκλοφορία. Ευέλικτο, με μικρή ακτίνα στροφής και εξαιρετική ποιότητα κύλισης, το SWIFT Hybrid είναι απόλαυση να το οδηγείς μέσα στην πόλη.

Εσωτερικά, προφέρει ηρεμία, αξιοπιστία και εμπιστοσύνη. Μέσω της multimedia οθόνης αφής 7 ιντσών, ο οδηγός μπορεί να χειρίζεται το σύστημα πολυμέσων και το πρόγραμμα πλοήγησης, όπως και να συνδέει το smartphone του μέσω του Smartphone Linkage.

SUZUKI SWIFT HYBRID - Make your mark with excitement

Το νέο SWIFT Hybrid διαθέτει τον πιο πλούσιο εξοπλισμό ασφάλειας στην κατηγορία του, χάρη στο εξελιγμένο σύστημα προστασίας Suzuki Safety Support, συμβάλλοντας έτσι στην πρόληψη απρόοπτων και δυσάρεστων καταστάσεων. Συγκεκριμένα, διαθέτει:

  • Σύστημα Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας
  • Σύστημα Προειδοποίησης Εκτροπής Αυτοκινήτου
  • 6 αερόσακοι
  • Σύστημα Hill Hold
  • Σύστημα Υποβοήθησης Οπίσθιας Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας (Rear Cross Traffic Alert)
  • Σύστημα Αναγνώρισης σημάτων Κυκλοφορίας (Traffic Sign Recognition)

Ένα από τα πιο σημαντικά, ίσως, συστήματα ασφάλειας για μέσα στην πόλη, είναι το Σύστημα Αναγνώρισης Τυφλού Σημείου (Blind Spot Monitor), το οποίο εντοπίζει οχήματα, μοτοσικλέτες ή ποδήλατα που βρίσκονται στο τυφλό σημείο του καθρέπτη του οδηγού και τον προειδοποιεί με φωτεινή και ηχητική ένδειξη κατά την αλλαγή λωρίδας.

Ανακαλύψτε το
Αποκτήστε το πιο cool αυτοκίνητο για να μετακινείστε στην πόλη με στυλ, ασφάλεια, οικονομία και σεβασμό στο περιβάλλον.

Make Your Mark με το Suzuki SWIFT Hybrid!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ