Αυτοκινηση

Νέο Nissan Leaf: Η προηγμένη ηλεκτροκίνηση είναι πλέον προσιτή

Η Nissan προσεγγίζει τον υποψήφιο αγοραστή με τη λογική της ήπιας προσαρμογής, δηλαδή τον εισάγει σε έναν εντελώς νέο κόσμο, σε ένα απόλυτα μελλοντικό τοπίο στην αυτοκίνηση

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέο Nissan Leaf

Νέο Leaf: Το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Nissan, εμπλουτισμένο με πρωτοποριακές καινοτομίες

Εξοπλισμένο με μία σειρά από έξυπνες τεχνολογίες, το νέο Nissan Leaf έχει μεγαλύτερη αυτονομία που φτάνει τα 528 χιλιόμετρα σε αστικό κύκλο οδήγησης (σύμφωνα με τις μετρήσεις WLTP) με μία μόνο φόρτιση. Εντυπωσιάζει με την κομψή του εμφάνιση, μέσα και έξω, χάρη στα υλικά υψηλότερης ποιότητας με τέλεια εφαρμογή και φινίρισμα. Η οθόνη TFT 8 ιντσών έχει επανασχεδιαστεί για ευκολότερη πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες, όπως είναι η τεχνολογία Safety Shield και τα συστήματα Apple Car Play και Android Auto. 

nissan-leaf-4.jpg

nissan-leaf-2.jpg

Το θαυματουργό e+
To Nissan Leaf είναι εμπλουτισμένο με πρωτοποριακές καινοτομίες. Το πιο ενδιαφέρον όμως για τον αγοραστή του παρέχεται στην έκδοση e+, με την μπαταρία απόδοσης 62 KWh (217 ίππων), όπου η αυτονομία φτάνει στα 528 χιλιόμετρα.

nissan-leaf.jpg

nissan-leaf-5.jpg

Nissan Intelligent Power: e-powertrain
Στο επίκεντρο του Nissan Intelligent Power βρίσκεται το e-powertrain. Μαζί με την ενισχυμένη ενεργειακή απόδοση προσφέρει μια εκπληκτική, γραμμική οδηγική απόδοση ισχύος 160 KW (με την μπαταρία των 62KWh). Η ροπή αγγίζει τα 340 Nm (με την μπαταρία των 62KWh) προσφέροντας την εκπληκτική επιτάχυνση των 0-100 χλμ/ω σε μόλις 6,9 δευτερόλεπτα! Διαθέτει τρεις κύριες νέες ευφυείς τεχνολογίες οδήγησης: την Pro PILOT, που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια  οδήγησης σε μια λωρίδα κατεύθυνσης στον αυτοκινητόδρομο, την Pro PILOT Park, που θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων σχετικά με τη στάθμευση, και το e-Pedal, που επιτρέπει στον οδηγό του να οδηγεί και να φρενάρει με έναν εντελώς νέο, απόλυτα αποδοτικό όσο και απρόσκοπτο τρόπο. Τέλος, αξίζει ν’ αναφερθεί η Nissan Intelligent Driving που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την οδηγική απόλαυση, να ενισχύει το αίσθημα της ασφάλειας και να μειώνει το στρες.

Νέο Nissan Leaf

nissan-leaf-6.jpg

Η τιμή του Nissan Leaf ξεκινά από τις 27.500€.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ