Αυτοκινηση

Peugeot Young Selections: Ουσιαστικές ευκαιρίες για απόκτηση αυτοκινήτου

Επιλεγμένα μεταχειρισμένα μοντέλα Peugeot, με λίγα χιλιόμετρα, σαν καινούργια, εντός πενταετούς εγγύησης

32014-72458.jpg
A.V. Guest
ΤΕΥΧΟΣ 745
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Peugeot Young Selections
Peugeot Young Selections

Επιλεγμένα μεταχειρισμένα Peugeot αυτοκίνητα με εργοστασιακή εγγύηση, λίγα χιλιόμετρα και δυνατότητα ανταλλαγής του παλιού αυτοκινήτου.

Της Λυδίας Αλικάκου

Η Peugeot για ακόμα μια φορά διαθέτει μια υπερπλήρη γκάμα επιλεγμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, προσφέροντας τη δυνατότητα απόκτησης του οποιουδήποτε μοντέλου της με λίγα χιλιόμετρα, σαν καινούριο. Τα επιλεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα Peugeot, όπως το ιδανικό αυτοκίνητο πόλης Peugeot 108, το εξαιρετικά επιτυχημένο Peugeot 208 προηγούμενης γενιάς, το hatchback 308 αλλά και οποιοδήποτε μοντέλο από την εξαιρετικά δημοφιλή οικογένεια των SUVs 2008, 3008 και 5008, διατίθενται σε πλήθος εκδόσεων και επιπέδων εξοπλισμού, αυτόματων και χειροκίνητων, βενζίνης και πετρελαίου, με πλήρες ιστορικό συντήρησης και γραπτή εγγύηση χιλιομέτρων.

Peugeot Young Selections
Peugeot Young Selections

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα επιλεγμένα μεταχειρισμένα διατίθενται με τα εξής σημαντικά οφέλη: Με εργοστασιακή εγγύηση, δωρεάν 2 εργοστασιακά service, δωρεάν έξοδα μεταβίβασης και τέλη κυκλοφορίας 2020, πιστοποιημένος έλεγχος ασφαλείας 20 ζωτικών σημείων, αντιβακτηριδιακός καθαρισμός κλιματισμού και απολύμανση και δυνατότητα ανταλλαγής του παλιού αυτοκινήτου. 

Επιπλέον, στις εκθέσεις διανομέων της Peugeot πανελλαδικά θα βρίσκονται προς πώληση επίσης, πολλά, επιλεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα άλλων μαρκών. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο www.usedcars.peugeot.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ