Αυτοκινηση

Volkswagen More for you: ένα πλήθος προνομίων στη διάθεσή σας

Μάθετε τα πάντα για το πρόγραμμα «Volkswagen More for you»

32014-72458.jpg
A.V. Guest
ΤΕΥΧΟΣ 745
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάθετε τα πάντα για το πρόγραμμα «Volkswagen More for you»

Το Volkswagen More for you αποτελεί μια εντελώς νέα προσέγγιση στην απόκτηση νέου αυτοκινήτου που προσαρμόζεται στις ανάγκες σας για να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη

Της Λυδίας Αλικάκου


Oι εποχές αλλάζουν δραστικά, τα αυτοκίνητα και αυτά ακολουθούν νέες πορείες σε κάθε επίπεδο χρήσης τους και εμείς, οι χρήστες τους, όχι απλά αλλάζουμε αλλά πλέον αναζητούμε νέες υπηρεσίες, παροχές και... περισσότερα από όλα!

Μάθετε τα πάντα για το πρόγραμμα «Volkswagen More for you»

Η Volkswagen, αντιλαμβανόμενη τις τάσεις αλλά και τα μηνύματα της εποχής μας, προχώρησε στην καθιέρωση μιας νέας πλατφόρμας που ονομάζεται «Volkswagen MORE for you» η οποία είναι μια νέα, ολιστική προσέγγιση, σχεδιασμένη για να εξελίσσεται και να δίνει περισσότερα στους κατόχους Volkswagen, ενσωματώνοντας και αντικαθιστώντας το πρόγραμμα «Volkswagen 4ALL». Αναλυτικά, περιλαμβάνει ένα πλήθος προνομίων, όπως: προνομιακό όφελος απόκτησης έως 3.000 ευρώ, πληρωμή 1ης δόσης μετά από 6 μήνες, Οnline Bonus με online κράτηση αυτοκινήτου αυτοκινήτου έως και 4.500 ευρώ και προνομιακό επιτόκιο 3,5%, 4 χρόνια εγγύηση, 4 χρόνια service και 6 μήνες ασφάλιση.

Μάθετε τα πάντα για το πρόγραμμα «Volkswagen More for you»

Αναζητώντας περισσότερα
Κάπως έτσι, για να δώσει απάντηση σε αυτή την απαίτηση των αγοραστών, η Volkswagen δημιούργησε το Volkswagen MORE for you, το πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί παρέχοντας περισσότερα από ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα, περισσότερους από έναν τρόπο απόκτησης και περισσότερα από ένα οικονομικό όφελος. Ουσιαστικά αποτελεί μια εντελώς νέα προσέγγιση στην απόκτηση νέου αυτοκινήτου, που προσαρμόζεται στις ανάγκες σας για να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη.

Μάθετε τα πάντα για το πρόγραμμα «Volkswagen More for you»


Με το Volkswagen MORE for you απολαμβάνετε ένα πλήθος προνομίων που κάνει την απόκτηση και την οδήγηση του νέου σας Volkswagen πιο ξέγνοιαστη από ποτέ.
Το λανσάρισμα της νέας πλατφόρμας προβάλλει την γκάμα των SUV της Volkswagen, διατηρώντας το κεντρικό μήνυμα «Η πόλη μου, οι δρόμοι μου, οι επιλογές μου, οι ορίζοντές μου, το SUV μου», όπου παρουσιάζονται οι κορυφαίες επιλογές SUV που τώρα παρέχονται με το νέο πρόγραμμα «Volkswagen MORE for you», με προνομιακούς όρους χρηματοδότησης από 159 ευρώ/μήνα και με 1η δόση 6 μήνες μετά. Το πρόγραμμα αυτό επιπλέον παρέχει προνομιακό όφελος έως 3.000 ευρώ. Online Bonus με Online Κράτηση Αυτοκινήτου, και προνομιακό επιτόκιο 3,5%, ένα από τα χαμηλότερα της αγοράς. Δεν σταματά, όμως, εκεί. Επιπλέον, μπορείτε να απολαμβάνετε 4 χρόνια εγγύηση, 4 χρόνια service και 6 μήνες ασφάλιση, κάτι που κάνει την οδήγηση του νέου σας Volkswagen ακόμα πιο απολαυστική και ξέγνοιαστη. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ