Αυτοκινηση

Avis leasing: Διαμορφώστε το δικό σας αυτοκίνητο όπως το θέλετε

Τώρα έχετε τη δυνατότητα να οδηγήσετε το αυτοκίνητο που θέλετε δημιουργώντας τη δική σας προσφορά

32014-72458.jpg
A.V. Guest
ΤΕΥΧΟΣ 745
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Avis leasing

Το Avis leasing είναι εδώ, με πραγματικά πλεονεκτήματα, για να μας γλιτώσει από έξοδα, κόπο και δεσμεύσεις για μια ζωή

Της Λυδίας Αλικάκου


Η αλήθεια είναι ότι η υπόθεση leasing στη χώρα μας δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή, μάλιστα ακόμα και σήμερα υπάρχει ασαφής γνώση για το τι πραγματικά είναι και τι προσφέρει το leasing σαν υπηρεσία. Τα ερωτήματα είναι πολλά, όπως επίσης και οι ανησυχίες για κάτι που δεν γνωρίζουμε και  που δεν έχουμε εμπεδώσει.

Κι όμως, το leasing, μία υπηρεσία που απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες, όσο και σε επαγγελματίες, έχει ένα σωρό πλεονεκτήματα, που καταρρίπτουν διάφορους μύθους προβληματισμών που έχουν κατά καιρούς «περάσει» στο καταναλωτικό κοινό.

Στην κατεύθυνση αυτή, έρχεται η Avis, με τη μοναδική εμπειρία και τεχνογνωσία της, για να μας κατατοπίσει για τα οφέλη του, που είναι στ’ αλήθεια μοναδικά και να διαλύσει μύθους και παρανοήσεις γύρω από αυτό. Οι ερωτήσεις είναι σαφείς, όπως και οι απαντήσεις, που μας αποκαλύπτουν μία διαφορετική πραγματικότητα και μας δείχνουν ξεκάθαρα ένα νέο κόσμο παροχών και προνομίων.

Avis leasing

Leasing: Ο άγνωστος «Χ»
Αρχικά να δούμε τι είναι το leasing. Με απλά λόγια, το leasing είναι ο πιο έξυπνος και εξελιγμένος τρόπος για να έχετε αυτοκίνητο! Εσείς πληρώνετε ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα για να χρησιμοποιείτε το όχημα, ενώ η ιδιοκτησία –αλλά και τα βάρη που αυτή συνεπάγεται– μένει τυπικά, εν προκειμένω, στην Avis. Το leasing διαρκεί για όσο εσείς επιλέξετε (από 2 έως 5 έτη) και με τη λήξη του μπορείτε είτε να επιστρέψετε το όχημα είτε να το εξαγοράσετε σε προσυμφωνημένη τιμή. Μην ξεχνάτε ότι εάν ανησυχείτε για το μηνιαίο κόστος, η μίσθωση μειώνει το «βάρος». Γενικά, η μηνιαία πληρωμή είναι σημαντικά μικρότερη από ό,τι θα ήταν για δάνειο αυτοκινήτου. Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν ακόμη και ένα πιο πολυτελές αυτοκίνητο που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά.

Εάν νομίζουμε πως το leasing δεν μας αφορά, απλά ας το ξανασκεφτούμε. Και το Avis leasing είναι εδώ, με πραγματικά πλεονεκτήματα, για να μας γλιτώσει από έξοδα, κόπο και δεσμεύσεις για μια ζωή!

Ο κόσμος των πλεονεκτημάτων!
Το leasing με την Avis αποτελεί μια διαφορετική, σύγχρονη πρόταση προς τους επαγγελματίες και ιδιώτες οδηγούς που προσφέρει επτά αληθινά πλεονεκτήματα:

  • Μεγαλύτερη ευελιξία στην επιλογή μοντέλου, χαρακτηριστικών και εξοπλισμού του νέου σας αυτοκινήτου. Έτσι δεν συμβιβάζεστε με μέτριες επιλογές που πιθανόν θα κάνατε σε περίπτωση αγοράς.
  • Απαλλαγή από δαπάνες χρήσης, τέλη κυκλοφορίας, μικτή ασφάλεια, συντήρηση και αλλαγή ελαστικών. Όλα αυτά, και όχι μόνο, περιλαμβάνονται στο μίσθωμα που πληρώνετε μηνιαία.
  • Αποφυγή της μεγάλης δαπάνης που συνεπάγεται μια αγορά αυτοκινήτου. Γιατί να ξοδέψετε τις οικονομίες σας, όταν μπορείτε να πληρώνετε απλώς ένα μηνιαίο μίσθωμα; Και επιπλέον γλιτώνετε και έξοδα όπως αυτά της ταξινόμησης κ.ά.
  • Απόκτηση αυτοκινήτου εύκολα και γρήγορα, χωρίς χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες. Η Avis αναλαμβάνει όλες τις κουραστικές ευθύνες της ιδιοκτησίας κι εσείς απολαμβάνετε το νέο σας αυτοκίνητο.
  • Ασφαλιστική κάλυψη για οτιδήποτε συμβεί στο αυτοκίνητό σας, για όλη την περίοδο μίσθωσης. Και όχι απλά ασφάλιση, αλλά πλήρης ασφαλιστική κάλυψη με ίδιες ζημιές, για το νέο σας όχημα.
  • Σταθερότητα στο κόστος χρήσης του αυτοκινήτου σας. Γιατί με το leasing παύουν να σας απασχολούν έκτακτα περιστατικά, ατυχήματα, μηχανικές βλάβες κ.λπ. Έτσι, προγραμματίζετε καλύτερα τα έξοδά σας.
  • Τη δυνατότητα να έχετε ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο κάθε λίγα χρόνια. Έτσι απολαμβάνετε πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην ασφάλεια, την οικονομία καυσίμου και τις επιδόσεις των νεότερων μοντέλων.

Avis leasing

Τι πρέπει να προσέχουμε
Με μία γρήγορη ματιά θα βρούμε αρκετές εταιρείες που προσφέρουν leasing. Όμως απαιτείται ουσιαστικός έλεγχος και προσοχή στις λεπτομέρειες, πριν αποφασίσουμε. Η Avis μας υπενθυμίζει ποια σημεία  πρέπει να προσέχουμε:

  • Την εταιρεία με την οποία θα συνεργαστούμε. Δεν ισχύει ότι όλοι γνωρίζουν το leasing το ίδιο καλά. Διερευνήστε το κύρος που διαθέτει κάθε εταιρεία, το τεχνικό επίπεδο των στελεχών της, την υψηλή τεχνογνωσία και τη θέση της στην αγορά.
  • Το ύψος του μηνιαίου μισθώματος. Δεν αληθεύει ότι οι τιμές leasing είναι παντού ίδιες.
  • Τις παροχές που σας προσφέρει το συμβόλαιο (προαιρετικές και μη). Ελέγξτε ουσιαστικά και σχολαστικά το πακέτο των παροχών.
  • Την τήρηση όλων των συμφωνημένων από την πλευρά της εταιρείας, τόσο στα ποσά όσο και στους χρόνους που έχουν οριστεί. 

Άλλα πλεονεκτήματα του leasing

Συντήρηση χωρίς ανησυχίες: Οι συμφωνίες χρηματοδοτικής μίσθωσης εξαλείφουν σε μεγάλο βαθμό τους κινδύνους μιας σημαντικής απρόβλεπτης δαπάνης.

Χωρίς ανησυχίες μεταπώλησης: Πιθανώς μισείτε την ιδέα να πουλήσετε το μεταχειρισμένο αυτοκίνητό σας σε έναν αντιπρόσωπο ή έναν ιδιώτη αγοραστή. Με το leasing επιστρέφετε απλά το αυτοκίνητο. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ