Αυτοκινηση

Για τοίχο και ράφι

Ημερολόγια, σπάνια συλλεκτικά βιβλία και δεκάδες έντυπες εκδόσεις με το πλούσιο παρελθόν των αγώνων αυτοκινήτου

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
ΤΕΥΧΟΣ 723
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
av-shopping-g-.jpg
© McKlein

Ο Θωμάς Κ. Ευθυμίου προτείνει δώρα με θέμα την ιστορία των αγώνων αυτοκινήτου

Ημερολόγια, σπάνια συλλεκτικά βιβλία και δεκάδες έντυπες εκδόσεις που περικλείουν το πλούσιο παρελθόν των αγώνων αυτοκινήτου σε παγκόσμιο επίπεδο, αποτελούν ένα υπέροχο γιορτινό δώρο σε εσάς ή τους φίλους σας!

av-shopping-4.jpg
© McKlein

Για όσους αναζητάτε βιβλία με σπάνιες πληροφορίες, τεκμηρίωση, ιστορίες, στατιστική αλλά και φωτογραφική πληρότητα, σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τον ηλεκτρονικό κατάλογο των εκδόσεων McKlein, όπου θα βρείτε μία εντυπωσιακή και συνάμα σπάνια συλλογή από βιβλία που περικλείουν στις φροντισμένες σελίδες τους πλήθος πληροφοριών, στατιστικές κ.λπ., αλλά και πλούσιο ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό. Δώστε ιδιαίτερη σημασία στο βιβλίο που μας κοινωνεί τον υπέροχο κόσμο του θρυλικού αγώνα Targa Florio! Επίσης, πλέον υπάρχει μία σπάνια έκδοση για το Group 2, τον Henri Toivonen, όπως και μεταξύ άλλων τα «Group 4 - From Stratos to Quattro» που καλύπτει την περίοδο από το 1973 έως το 1982 και «Group B - The rise and fall of rallying’s wildest cars» που καλύπτει την περίοδο 1983 έως και 1986, όταν και μεγαλούργησαν τα θηριώδη αυτοκίνητα της Ομάδας Β. 

Φέτος στη συλλογή έχουμε μεταξύ άλλων νέων εκδόσεων τα βιβλία «Ford Escort» και «Rallying 1977», από την τριλογία 1977, 1987, 2017! Και πάρα πολλά άλλα, σε καλαίσθητα δεσίματα και με σπάνιας αξίας φωτογραφίες.

av-shopping-3.jpg
© McKlein

Ημερολόγια

Φυσικά, όπως κάθε χρόνο, η εταιρεία McKlein διαθέτει μία σειρά από ημερολόγια για κάθε γούστο! Οι φωτογραφίες είναι εντυπωσιακές, η ποιότητα εκτύπωσης κορυφαία, το layout ελκυστικό, η δε θεματολογία, τι άλλο από ενδιαφέροντα γεγονότα από τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ξεχωρίζει το διάσημο McKlein Rally 2020 - The Wider View (διάστ. 95x48 εκ.), με 25 σελίδες στις οποίες «παρελαύνουν» οι εντυπωσιακότερες εικόνες από το WRC της χρονιάς που πέρασε. Επίσης, ιδιαίτερου ενδιαφέροντος είναι το Motorsport Classic 2020 (διάστ. 67x48 εκ.) με μοναδικές φωτογραφίες από διάφορους αγώνες αυτοκινήτου των δεκαετιών ’60 και ’70, ενώ η τριλογία συνεχίζεται με το 2020 Desktop Rally Calendar (11,5x13,5 εκ.) με τον μήνα χωρισμένο σε δύο 15-ήμερα, με τις σύγχρονες φωτογραφίες να εναλλάσσονται με retro! 

av-shopping-5.jpg
© McKlein

Στην Ελλάδα!

Ημερολόγια λοιπόν τοίχου, επιτραπέζια, αλλά και βιβλία και θεματικά αφιερώματα από τον χώρο της αγωνιστικής αυτοκίνησης, των εκδόσεων McKlein Publishing, μπορείτε να α αναζητήσετε στο www.rallywebshop.com (contact@rallywebshop.com), όπως επίσης να τα βρείτε ή να τα παραγγείλετε στο κατάστημα μοντελισμού TAG Models (Βρυούλων 18, Νέα Φιλαδέλφεια, 2102584380, www.tagmodels.gr, info@tagmodels.gr).  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ