Αυτοκινηση

Νέο Mini Clubman: Πέντε αισθήσεις, έξι πόρτες

Όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση του νέου μοντέλου

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Mini Clubman

Το νέο Mini Clubman άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό την Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, σε μια εκδήλωση στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη.

Intro
Το νέο Mini Clubman ανοίγει περισσότερες πόρτες σε νέους συναρπαστικούς ορίζοντες. Photo Exhibition με το νέο μοντέλο και μοναδικές δημιουργίες από διακεκριμένους έλληνες φωτογράφους. 

Mini Clubman

Οι 6 πόρτες του νέου Mini Clubman ανοίγουν για να προσφέρουν έμπνευση και χώρο για τις πιο μοναδικές αναζητήσεις.

Το event
Την τιμητική τους είχαν τα lifestyle media στη νυχτερινή εκδήλωση της Mini στο κέντρο της Αθήνας όπου, με τη βοήθεια και του υπέροχου καιρού, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δουν το ανανεωμένο μοντέλο της βρετανικής εταιρείας, με μία διαφορετική προσέγγιση.

Mini Clubman

Εκεί λοιπόν, το Mini Clubman άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά στο κοινό και το υποδέχθηκε ως ένας σύγχρονος gentleman στο πρώτο Photo Exhibition, που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα με πρωταγωνιστή ένα αυτοκίνητο.

Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, προσκεκλημένοι από τους χώρους των τεχνών, της μόδας, της μουσικής και της ενημέρωσης, βρέθηκαν στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη για μία λαμπερή βραδιά εμπνευσμένη από ξεχωριστές καλλιτεχνικές δημιουργίες.

Mini Clubman

Ο Μάνος Δρακωτός, επικεφαλής της μάρκας Mini στην Ελλάδα, καλωσόρισε όλους τους προσκεκλημένους και τους προσκάλεσε να ανακαλύψουν τον πολύπλευρο χαρακτήρα του νέου Clubman που ταιριάζει σε κάθε σύγχρονο άνθρωπο της πόλης, που επιδιώκει να ζει νέες εμπειρίες, να εμπνέεται από καθετί νέο, να δημιουργεί και να εξελίσσεται καθημερινά.

Mini Clubman

Το νέο μοντέλο της μάρκας αναγνωρίζει την αξία της πρώτης εντύπωσης και κάθε χαρακτηριστικό του είναι η πεμπτουσία της ευγένειας, της άριστης σχεδίασης και της πρακτικότητας.

Σύμφωνα με τους σχεδιαστές του, έχει ώριμη και προσεγμένη εμφάνιση, είναι ένας ειδήμονας του στιλ, της υψηλής δεξιοτεχνίας, η επιτομή της εμφάνισης που συναντά την λειτουργικότητα.

Οι δημιουργοί

Για το λόγο αυτό η ΜΙΝΙ ζήτησε από 6 διακεκριμένους έλληνες φωτογράφους να αποτυπώσουν αυτά τα χαρακτηριστικά στις φωτογραφίες τους και να εμπνευστούν από το βασικό μήνυμα του νέου MINI Clubman, «Open More Doors».

Mini Clubman

Έτσι, δημιουργήθηκαν 6 ξεχωριστές ιστορίες που παρουσίασαν όλες τις ανατρεπτικές πτυχές ενός πραγματικού gentleman από τους φωτογράφους - δημιουργούς Κωνσταντίνο & Πέτρο Σοφικίτη, Νικόλα Μάστορα, Κώστα Σπαθή, Ηλία Τζόιδο, Παναγιώτη Κουτρουμπή και Άρη Κατσιγιάννη.

Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας παρουσιάστηκε μέσω μιας φωτογραφικής συλλογής, ενώ οι καλλιτέχνες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δική τους οπτική και να μοιραστούν με το κοινό την έμπνευσή τους.

Το αυτοκίνητο

Σύμφωνα με τη Mini, είναι το πιο προηγμένο, πολύπλευρο και ευρύχωρο Clubman που κατασκευάστηκε ποτέ.

Με πέντε θέσεις και έξι πόρτες, το Clubman σου επιτρέπει να πάρεις ό,τι πραγματικά χρειάζεσαι για το ταξίδι σου. Η χωρητικότητα του χώρου των αποσκευών των 360 λίτρων μπορεί να αυξηθεί μέχρι και τα 1.250 λίτρα, προσφέροντας ακόμα περισσότερο χώρο για τα σχέδιά σου.

Mini Clubman

Επιπρόσθετα, με το σύστημα τετρακίνησης ALL4 έχεις τον απόλυτο έλεγχο σε κάθε δρόμο, κάτι που το χαρακτηρίζει ως το αυτοκίνητο για όλες τις περιστάσεις και όλες τις εποχές.

Η τιμή του ξεκινά από τις 24.920 ευρώ και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ εκδόσεων σε διάφορα επίπεδα εξοπλισμού ή είδος κινητήρα.

Mini Clubman

Info
Πληροφορίες για το ανανεωμένο Mini Clubman εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ